Vitiligo ve sedef bebeklikte ya da çocuklukta ortaya
kizlar doktor vitiligo degilya guneste fazla kaliyorsa olur,ya da buyuk abdestinde parazit varsa olur dedi.ins.kaka tahlili temiz cikar.hepinize tesekkur ederim.ilginiz icin.
kizlarikiçıkann hastalıklar değildir. Ergenlikle birlikte görülebilse de genelde 20 yaşından sonra ortaya çıkar.
Kizlarrr o gun beni dinlediniz ve guzel dileklerde bulundunuz.tsk edrim.doktora gittim.birinci neden,buyuk abdestinde parazit olursa boyle olur dedi.ikinci neden ise disarida guneste fazla kalan cocuklarda olur dedi.cok sukur benim korktugum hastalikla ilgisi olmadigini soyledi.eger kaka tahlili temiz cikarsa ikinci neden icindir dedi.ins.o da temiz cikar.allah kimseyi hastaliklarla sinamasin.sizleri seviyorum.
Çocuklukta kkgörülenler geçicidir ve fazla antibiyotik sonucunda oluşur genellikle. Ki oğlunuzdaki muhtemelen doğum lekesidir. Deri genişledikçe leke de genişlemiştir.
Oğlunuz vitiligo olsa dahi bir bunun için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Sonuçta sağlığını bozan, yaşam kalitesini düşüren bir hastalık değil. İlerlemesi durdurulabilir bir şey. Bu kadar büyütmeyin. Böyle devam ederseniz daha beter şeyler gelir başınıza allah korusun.
Ben de çok güzelim ama sedef hastasıyım işte naaapcan.