kizlar, oglum icin bir bakarmisiniz.

Oglum cok yakisikli derken,cirkin olsaydi sevmezmiydim..yanlis anlamayin,hani anneler evladini sever ya benim yakisikli oglum,hani bir de yuzunde ciktiya o yuzden dedim....
Yoksa rabbim hastaligi herkeze veriyor.allahim dert verip derman arattirmasin.sizede gecmis olsun.
Sıkma canını, muhtemelen vitiligo değildir. O kadar küçük çocukta olma ihtimali çok düşük dediğim gibi. Doktor değilim ama çok araştırdım bu konuları. Onlarca doktorla görüştüm. Sevider'e (sedef ve vitiligo derneği) üyeyim. Bilgilendirme toplantıları yapıyorum. O yüzden söylediklerime güvenebilirsin.

İnşallah değildir canım. Ptesi ilk işin bu olsun.Hatta bugün özele gidebilirsin.
Dualarım seninle. Haber ver bize de.
Ins.gidicem.cnm.ozelde bildigim iyi bir doktor yok.cildiye de.
Ama burda devlet arastirma hast.bir cildiyeci var,taninmis ve isinin ehli diye taniniyor.hastalari hep onu seciyor.bende gittim ona.her kez tavsiye ediyor.bunedenle p.tesi.ins.haber vericem cnm.allah razi olsun.

Ayyyyy cok gecmis olsunnn.evet ben de onceden bir sey olsun netten bakiyordum.ve doktor bana diyordu ki netten mi arastirdin...sakin oraya bakmayin.bazihastaliklar kanser belirtisi dahi verir ama kanser olmayabilirsiniz de dedi doktor.
Bu nedenle bende aarastirma yapmadim.cok kotu resimler cikti karsima hemen kapattim..elim ayagim buz kesti.
Teşekkür ederim canım. Rabbim dermansız dert vermesin. Insan ne kötü hissediyor kendini nekadar çaresiz. Dünya malı vs hepsi boş geliyor evladının tirnağı dahi söz konusu olunca. Inşallah sizde pazartesi günü ferahlaticı bir haber alırsınız.

Sıkma canını, muhtemelen vitiligo değildir. O kadar küçük çocukta olma ihtimali çok düşük dediğim gibi. Doktor değilim ama çok araştırdım bu konuları. Onlarca doktorla görüştüm. Sevider'e (sedef ve vitiligo derneği) üyeyim. Bilgilendirme toplantıları yapıyorum. O yüzden söylediklerime güvenebilirsin.
Ayyyy cok mutlu ettiniz beni......cok tsk.ederim...allah razi olsun.

Böyle büyüyen daha doğrusu vücudda yayılan vitaligo hastalığı çok hızlı gelişiyor,bence vitaligo değil.

Arkadasim korkma bence kaynimin kizindada 10.aydan itibaren boyle beyazliklar cikmisti dr yayilmasin diye krem verdi arkadasin dedigi gibi gunese dikkat ettiler insallah onemli degildir kremle gecer :KK50:
Arkadasim korkma bence kaynimin kizindada 10.aydan itibaren boyle beyazliklar cikmisti dr yayilmasin diye krem verdi arkadasin dedigi gibi gunese dikkat ettiler insallah onemli degildir kremle gecer :KK50:
Vitiligo ve sedef bebeklikte ya da çocuklukta ortaya
kizlar doktor vitiligo degilya guneste fazla kaliyorsa olur,ya da buyuk abdestinde parazit varsa olur dedi.ins.kaka tahlili temiz cikar.hepinize tesekkur ederim.ilginiz icin.
kizlarikiçıkann hastalıklar değildir. Ergenlikle birlikte görülebilse de genelde 20 yaşından sonra ortaya çıkar.

Kizlarrr o gun beni dinlediniz ve guzel dileklerde bulundunuz.tsk edrim.doktora gittim.birinci neden,buyuk abdestinde parazit olursa boyle olur dedi.ikinci neden ise disarida guneste fazla kalan cocuklarda olur dedi.cok sukur benim korktugum hastalikla ilgisi olmadigini soyledi.eger kaka tahlili temiz cikarsa ikinci neden icindir dedi.ins.o da temiz cikar.allah kimseyi hastaliklarla sinamasin.sizleri seviyorum.

Çocuklukta kkgörülenler geçicidir ve fazla antibiyotik sonucunda oluşur genellikle. Ki oğlunuzdaki muhtemelen doğum lekesidir. Deri genişledikçe leke de genişlemiştir.

Oğlunuz vitiligo olsa dahi bir bunun için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Sonuçta sağlığını bozan, yaşam kalitesini düşüren bir hastalık değil. İlerlemesi durdurulabilir bir şey. Bu kadar büyütmeyin. Böyle devam ederseniz daha beter şeyler gelir başınıza allah korusun.

Ben de çok güzelim ama sedef hastasıyım işte naaapcan.
İnşallah değildir canım. Ptesi ilk işin bu olsun.Hatta bugün özele gidebilirsin.
Dualarım seninle. Haber ver bize de.

Kizlar doktor kakasinda parazit varsa bu gibi lekeler olur dedi.ikinci nedende gunes isigina cok maruz kalan kisilerde goruldugunu soyledi.kaka tahlilimiz temiz cikarsa,ikinci nedendendir dedi.vitiligoyla alakasi yok dedi.hepinize cok tesekkur ederim.o gun beni rahatlatmistiniz.sizleri seviyorum.

Back
X