- Konu Sahibi ecemim2001
arkadaşlar dünya tatlısı bir kızım vardı
ve şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış
çok mutluyum allah hepimize eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bebekler nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminarkadaşlar dünya tatlısı bir kızım vardıve şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış
çok mutluyum allah hepimize eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bebekler nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin
![]()
arkadaşlar dünya tatlısı bir kızım vardıve şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış
![]()
canım ALLAH analı babalı büyütsün vatana millette hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah bugün mü öğrendin bende hafta 12+5 oluyorum ikili test için gideceğiz acaba gösterirmiki benimde bebişim öğrene bilirmiyim cinsiyetini zaman yaklaştıkça okadar çok meraklanıyorum ki eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmez çünkü ilk bebeğim ama hiç birşey alamıyorum bakıp bakıp kararsız kalıyorum hayırlısıyla bi öğrenseydik bizde