kızlar oğlum olacakmış

ecemim2001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.019
1
116
Ankara
arkadaşlar dünya tatlısı bir kızım vardı:nazar: ve şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış :nazar:çok mutluyum allah hepimize eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bebekler nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin:nazar:

ah canım hayırlı olsun sağlıklı olsun allah bebeğini kucağına
almayı nasip etsin

arkadaşlar dünya tatlısı bir kızım vardı:nazar: ve şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış :nazar:çok mutluyum allah hepimize eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bebekler nasip etsin allah hepinizin gönlüne göre versin:nazar:
amin
gözün aydın canım allahım olmayanlarada versin inşallah sevgiler:nazar:

canım ALLAH analı babalı büyütsün vatana millette hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah bugün mü öğrendin bende hafta 12+5 oluyorum ikili test için gideceğiz acaba gösterirmiki benimde bebişim öğrene bilirmiyim cinsiyetini zaman yaklaştıkça okadar çok meraklanıyorum ki eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmez çünkü ilk bebeğim ama hiç birşey alamıyorum bakıp bakıp kararsız kalıyorum hayırlısıyla bi öğrenseydik bizde

canım hayırlı uğurlu sağlıklı mutlu olsun bebişin
bir paşa daha geliyor desene
ne mutlu sana bir kızın vardı birde oğlun olacak
Allah eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin
bakalım biz 3 hafta sonra öğreneceğiz hayırlısıyla...

gözün aydın canım benim erkek görünüyor ama emin değil dr um eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar inşallah gerisi önenli değil.

canım benim ne kadar güzel.kızının yanına birde oğlan geliyor.gözünüz aydın

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inanın sağlıklı olmasından başka bir şey düşünmüyorum allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin

canım ALLAH analı babalı büyütsün vatana millette hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah bugün mü öğrendin bende hafta 12+5 oluyorum ikili test için gideceğiz acaba gösterirmiki benimde bebişim öğrene bilirmiyim cinsiyetini zaman yaklaştıkça okadar çok meraklanıyorum ki eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmez çünkü ilk bebeğim ama hiç birşey alamıyorum bakıp bakıp kararsız kalıyorum hayırlısıyla bi öğrenseydik bizde

canım pazartesi gittiğimde sata göre 12+4 ultrasyona göre 13+4 tüm ikili testte gösterdi büyük ihtimalle gösterir merak etmemek mümkün değil

Hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısıyla dünyaya gözlerini açar bebişlerimiz.
Benimde kızım var 8 yaşında, dr. erkek gibi görünüyo dedi, tabii hayırlısı olsun kız, erkek ne farkeder dimi? sağlıklı, akıllı bebişlerimizi allah kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah..
Kendine iyi bak, mutlu kal......

Son düzenleme:
tebrikler ne guzel bi kiziniz var bi de oglunuz olcak
allah anali babali buyumeyi nasip etsin insallah

benimde bir oglum vardi allahima sukurler olsun
simdi de bi kizim olcak insallah
darisi olmayan ve isteyen herkesin basina aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı uğurlu olsun sağlıklı eli ayağı düzgün allah tamamına erdirsin öptüm.

inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız banada %90 kız dedi eşim havalara uçtu umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bu arada ben aranıza bugün katıldım

gözünüz aydın haırlı olsun benimde 13 haftalık oldu henüz göstermedi artık 1 ay beklicez kontrolü

Back
X