Kızlar OHSS olanlardan tüp bebk merkezleri devletin ödediğinden ayrıca para alıyomuş

benmine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
78
2
86
Antalya
kızlar dün tüp bebek merkezi ile görüştüm.eğer OHSS olursa tedavi sırasında devletin ödediğininde haricinde 1milyara yakın para alıyolarmış ve sgk ödemiyomuş(daha doğrusu merkezdekiler sgk 'nın ödeyip ödemediğini bilmiyor)böyle birşey gerçektende varmı nolur yardım edin

cnm ben ohss oldum transferim 1 ay sonra oldu dondurulma üçreti alınmadı ama ben raporlu yapamdım
o 1 milyar merkezin dondurma işlemi için alıyordur benim merkez almıyor para nerde tedavi oluyorsun

evet bende sasirdim para almalarina acikcasi yaa.. her gun degisik seylerle karsilasiyoruz. bu arada gecmis olsun ohss olan arkadaslar...
hangi merkez bu gorustugun yer merak ettim////
umut tupte ilac dahil olmayan programda kacparaya tedavi yapiyorlar? sanirim gunes77 siz umutta denemistiniz oyle okumustum ben bur ara... simdi tekrar deneyeceginizde ne kadar alacaklar

arkadaşlar ben antalyada gelecek tüp bebk merkezi ile görüştüm. eğer ohhs olursa devletin verdiği para haricindedde ek olarak 1milyara yakın para alınnıyomuş.normalde tüp bebek merkezine 804 milyon verecektik ama böyle bir durum olursa 804 yerine 1760 lira alıcaklarmış.böyle bişey bana saçma geldi.dondurma işlemi içnde ayrı para kısacası devletin verdiği rapor bişeye yaramıycak böyle bir durum gerçekleşirse

caney ben ilac dahil yapmışdım fakat bu tedavimi ilac hariç yapmak istedigimde 1500$istedi ben orda denedigimdenmi 1500 yoksa normal fiyatımı öyle bilemiyorum ordamı deniyceksin

gunes 1977, ben alman hastanesinde deniyorum..

sadece fiyati merak etmistim .tesekkur ederim ..hepimize bol sans diliyorum

Back
X