• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar okuduğumdan beri ağlıyorum bu nasıl bir şeydir? 7 yaşındaki ivan..

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.465
26.737
748
http://www.superhaber.tv/7-yasindak...durdu-geriye-biraktigi-not-ise-61286-galeri#1

Kızlar bu nasıl bir vahşettir böyle, içim parça parça oldu. Duygusal bir insan olmamakla beraber öyle çok ağlamam ama mahvoldum.. Çirkin ve pis olduğumu biliyorum beni sevemediniz cümlesi beni benden etti resmen. Çocuk yapmak için ehliyet verilmeli, el kadar melekten ne istediniz? Herkesten ana baba olamıyor işte. Hergün burda evlat diye denemediği şey kalmıyor insanların, küçücük meleklerde böylelerinin elinde heba oluyor

gerçekten yürek yakıcı bir hikaye..

Var mıdır böyle bir aile?

Ben sanmıyorum ya kim kıyar ki yavrusuna çok canice.. Dün kızımın ayağını derisi yüzülmüş ayakkabıdan dolayı oturdum ağladım benim suçum nasıl dayanacak acıya diye

:-( gerçek maalesef @perlit . bir ay öncesinde sanırım YouTube kanallarında görmüştüm :-(
Herkes anne baba olmamalı aslında ama işte vardır RABBİM in bir bildiği.

Var mıdır böyle bir aile?

Ben sanmıyorum ya kim kıyar ki yavrusuna çok canice.. Dün kızımın ayağını derisi yüzülmüş ayakkabıdan dolayı oturdum ağladım benim suçum nasıl dayanacak acıya diye
İnanmak çok zor ama varmış, sen insansın canım benim her şeyden önce ANNESİN. Bazıları olamıyor ne yazık ki

Aynen oyle canim. Arkadaslarim var bir suru ne tedavi goruyorlar cocuk sahibi olmak icin. Bunlar ne vicdansizlarmis
Benim de tanıdığımın kaçıncı tedavisi ne kadar para harcadılar maddi manevi yıprandılar. İkizlileri karnında ölmüş.
Yani cidden çok tuhaf bu nankörlüklerinin bedelini er geç ödeyecekler. Bedeli ağır olacak eminim.

Dağıldim resmen. Is yerindeyim okuduğummdan beri toparlanamiyorum. ALLAH bildigi gibi yapsin insallah. Ah kuzum benim hangi ulke acaba. Ogretmeni de hic mi sikayt etmedi
Amiin.. İsimden sanki rusya, ukrayna o civarlar gibi geldi bana ülke ama bilemiyorum. Yahu okulda öğretmenler, komşular hiç mi müdehale etmez bu kadar mı vicdandan uzaklaştı insanlık? :(

Amiin.. İsimden sanki rusya, ukrayna o civarlar gibi geldi bana ülke ama bilemiyorum. Yahu okulda öğretmenler, komşular hiç mi müdehale etmez bu kadar mı vicdandan uzaklaştı insanlık? :KK43:
Ben de Amerika olarak hatırladım niyeyse yanlış olabilir ama

Ah yavrum! Belki bu hikayedir gercek degildir ama bunu yasayan binlerce cocuk var, tipki boyle hisseden. Gecen bi video daha gordum hem dovup hem beddua ediyor benim ahimi aldin belin dogrulmaz insallah falan diyor pislik Allahin cezasi. Ah ettigi de 3 yasinda anca olan cocuk. Sucu olsa olsa oyuncaklarini dagitmak falandir. Ay ben deliriyorum boyle seyleri gorunce. Elimizden bir sey de gelmiyor. Icim cok aciyo

Ah yavrum! Belki bu hikayedir gercek degildir ama bunu yasayan binlerce cocuk var, tipki boyle hisseden. Gecen bi video daha gordum hem dovup hem beddua ediyor benim ahimi aldin belin dogrulmaz insallah falan diyor pislik Allahin cezasi. Ah ettigi de 3 yasinda anca olan cocuk. Sucu olsa olsa oyuncaklarini dagitmak falandir. Ay ben deliriyorum boyle seyleri gorunce. Elimizden bir sey de gelmiyor. Icim cok aciyo

Ruh hastasi. 3 yasindaki çocuk uzerinden kendisini tatmin ediyor. Ben rast geldigim zaman kavga ediyorum. Oyle cirkefler ki sanane benim cocugum diyorlar ama tahammül edemiyorum. Çocuk ağlıyor ağladığını icin daha da fazla vuruyorlar sussunlar diye yok boyle birsey

Back
X