• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar okuduğumdan beri ağlıyorum bu nasıl bir şeydir? 7 yaşındaki ivan..

Ruh hastasi. 3 yasindaki çocuk uzerinden kendisini tatmin ediyor. Ben rast geldigim zaman kavga ediyorum. Oyle cirkefler ki sanane benim cocugum diyorlar ama tahammül edemiyorum. Çocuk ağlıyor ağladığını icin daha da fazla vuruyorlar sussunlar diye yok boyle birsey
Hic rastgelmedim sanirim gelsem tutamam kendimi. Insan kendinden gucsuz birine masum bi bebege nasil vurur ya. Hele kendi cani kani.

Yabanci ulkelerde daha çok dikkat ediyorlar ama insallah dogru değildir . Büyük ihtimalle alkolik aile. herkes hassas davranip cevresnde cocuguna bebegine siddet uygulayanı şikayet etse eminim azalacaktir bu olaylar. Bu kadarda olmaz dedigimz ne varsa cikti karsimiza insanlar kötü zaman kötü ..

Keşke memur alımlarında polislik alımlarında yapılan psikolojik tetkikler anne baba olmak isteyen bireyler üzerinde de yapılsa. Kriterlere uymayanları da kısırlaştırsalar. Hayvanlarla asla kıyaslama yapmak istemem ama bir kedi bile yavrusunu korumak için elinden geleni yaparken güya insan görünümlü h...lar kesinlikle anne baba olmayı haketmiyorlar. Çok şükür ki kurtulmuş yavrucum. Bir aile evladına kıymet vermezse başka kim verecek ki/ iliklerime kadar ağrıyorum şu anda :(

Benden utandiginizi biliyorum dedigi yerde ben de koptum...

Allah herkese evlat vermemeli. Haketmeyenler cocuk sahibi olmamali...

Hic rastgelmedim sanirim gelsem tutamam kendimi. Insan kendinden gucsuz birine masum bi bebege nasil vurur ya. Hele kendi cani kani.

Ben bir kac kez denk geldim hepsinde de tartistim. Polis çağırcam diye bastirdigim bile oldu sonra dovdugu cocugu operek yurudu gitti. Ama hala ses kulagimdadir inanilmaz derecede tokatladi cocugu gerizekalı basini yanağını kiyamam

Ben bu hikayenin gerçek olduğuna inanmıyorum :işsiz:
Troll dedikleri şeyden bence
Öncelikle ilkokul bire giden çocuk böyle bir giriş gelişme sonuç bölümlerinden oluşan bir yazı yazamaz. Ali topu tut cümlesini birle zor yazıyorlar:halay:

Bana bu anlatılan kurgu gibi geldi. Ama tabi ki böyle şeyler yaşayan çocuklar var. Çok uzağa gitmemize gerek yok. Ülkemizde istismarın her türlüsü var. Ne yazık ki her geçen gün artan insanın aklının alamadığı pedofili gerçeğimiz var.

Yürek yakıcı çocuk hikayeleri için o kadar uzağa gitmemize gerek yok. Anadoluda yüzlerce var. Sadece 2 tanesiyle bile aylarca kendime gelememişliğim var. Anlatmak istemiyorum sarsılırım yeniden, sarsılırsınız. Hayat çocuklarla güzel, onları haketmeyenlerle ise cehennem ızdırabı. Cehennem içinde yanan masum çocuklar varken birilerine cennet hayat. Gel de hayat adaletli ve adil de...

Ah yavrum! Belki bu hikayedir gercek degildir ama bunu yasayan binlerce cocuk var, tipki boyle hisseden. Gecen bi video daha gordum hem dovup hem beddua ediyor benim ahimi aldin belin dogrulmaz insallah falan diyor pislik Allahin cezasi. Ah ettigi de 3 yasinda anca olan cocuk. Sucu olsa olsa oyuncaklarini dagitmak falandir. Ay ben deliriyorum boyle seyleri gorunce. Elimizden bir sey de gelmiyor. Icim cok aciyo
İnşallah hikayedir, inşallah böyle bir olay hiç gerçek olmamıştır. Ah onu da biliyorum yanlış hatırlamıyorsam öz annesiydi bir de, ne kadar anne denirse tabi.

Okumadım , okumayacağım, kendime gelemiyorum sonra.
Bildiğim bu tarz hikayeler bile üzmeye yetiyor fazlasıyla.
Allah bütün çocukları korusun, hiçbir çocuğun kötü bişey yaşamasına izin vermesin inşallah

Offff hiç sorma bir kaç hafta oldu göreli ben bu haberi. Kelimelerin tükendiği yerdeyiz. Evladı geçtim herhangi bir çocuğa nasıl kıyılır nasıl insanın vicdanı cız etmez.. Bu anne baba müsveddelerine verme Allahım sen çocuk.. O kadar isteyen aileler var onlara ver yaa bu tiplere nasip etme yarabbim.. O yavrumun çektiği acıları bana vereydin ben çekeydim o yavrucak çekmeseydi keşke.. Fiziksel acıya zaten assla geelmiyorum ama hadi onu geçiyorum, o çocuğun duygusal anlamda bu kadar ezilmesini kabul edemiyorum ben...

Kızlar ban yediğim için cevaplayamadım..

İnşallah kurgudur, inşallah böyle bir istismar, böyle bir vahşet hiç yaşanmamıştır. Tek dileğim bu. Eğer yaşandıysa da Allah yapanları bildiği gibi yapsın. İçim çok acıdı uyku uyuyamadım. Bu olay kurgu veya değil ülkemizde daha adını bile söylemeye yaşı yetmeyen melekleri istismar ediyorlar burnumuzun dibinde. Tüm bunların olmadığı, minnoşların mutlu olduğu bir dünya dileğiyle..

Bana kurgu gibi geldi duygu sömürüsü yapılıyor sanki. 7 yaşında bir çocuk bu kadar düzgün cümlelerle bunları yazamaz sanırım. Bir de hiçbir yerde bunun haberi yok, bu çocuk nereli soyadı nedir ailesinin akıbeti ne oldu.. Sonuçta sansasyonel bir olay illa ki ses getirirdi ama tüm sitelerde aynı metin aynı haber kopyalanmış. Gerçek olduğuna inanamadım.

Bana kurgu gibi geldi duygu sömürüsü yapılıyor sanki. 7 yaşında bir çocuk bu kadar düzgün cümlelerle bunları yazamaz sanırım. Bir de hiçbir yerde bunun haberi yok, bu çocuk nereli soyadı nedir ailesinin akıbeti ne oldu.. Sonuçta sansasyonel bir olay illa ki ses getirirdi ama tüm sitelerde aynı metin aynı haber kopyalanmış. Gerçek olduğuna inanamadım.
İnşallah dediğiniz gibidir, inşallah gerçek dışıdır. İlk okuduğumda gözüme uyku girmedi, ağla ağla bi tuhaf oldum.

Back
X