canım sakın kendinden taviz verme..beni seviyorsan gelinliğimle görmek istiyorsan beni sabredeceksin de.. eğer kem küm ederse kendi bilir..benim bi arkadaşım yaşadı bu durumu şimdi çok pişman çocuğun yerinde yeller esiyo yani..bi erkek bi kızı seviyorsa gerçekten sabreder ve nikahı kıyana kadar dokanmaz canımm..
kızlar erkek sevdiği kızdan kızlığını ister mi ??? o kadar sinirlendmm ki sen ne saçmalıyorsn ben asla öyle bi yanlşı yapmam dyorm aşkım kızma benimle evlenirmisin diyor bide ya ve bunu daha önce konştk benm askerliğim vr okulum var demiştii şimdide saçmalıyor ya ben napcam ayrılcak mıyımnapcam ben yaaa beni seviyo gibide ama korkuyorm yaa bunun içinmiydi sevmek anlamıyorm ya yardm edin nolurrr (
senınle bırlıkte olmak ıstemesı senı sevdıgı ya da sevmedıgı anlamına gelmez cnm..o sansını denemek ıstemıs..ama senın tavrını son derece normal ve haklı buluyorum..ısrar eder veya bu tutumundan dolayı bırde senı suclarsa bence tepkını bıraz daha arttırmalısın..tabıkı ayrılma suan ama dedıgım gıbı ısrarcı olursa bu yanlısın da haklı bır sebebı olamaz bence.. herkesın dusuncesıne saygı duyuyorum ama evlılık oncesı ılıskıye sıcak bakmıyorum...
cevap atmıyorum şuan bitanem sen her şeyimsin v vs gibi şeyler yazıyorda içim çok kötü oldu bende kesnlkle karşıyım o kadar ileri gidilmez asla ama şuan napcam bilmiyorum
kızlar erkek sevdiği kızdan kızlığını ister mi ??? o kadar sinirlendmm ki sen ne saçmalıyorsn ben asla öyle bi yanlşı yapmam dyorm aşkım kızma benimle evlenirmisin diyor bide ya ve bunu daha önce konştk benm askerliğim vr okulum var demiştii şimdide saçmalıyor ya ben napcam ayrılcak mıyımnapcam ben yaaa beni seviyo gibide ama korkuyorm yaa bunun içinmiydi sevmek anlamıyorm ya yardm edin nolurrr (
yardım edin derken???
başınızı mı bekleyelim veya Gerdeğemi sokalım sizi?
ne yapmak istiyorsanız yapın sonuçları sizi bağlar bizi değil..
yaşın küçük yapma desek yapmayacakmısın?
Henüz helali değilsiniz birbirinizin. Ne hakla böyle birşey isteyebilir. Hiç bir geçerli sebebi olamaz bunun. Sağlam pabuca benzemiyor yine de sen bilirsin....?
Ya seni sınıyor, (yapman gerekeni biliyorsun)
Ya afedersin senden yararlanıp kenara çekilmek istiyor (önlemini iş işten geçmeden almalısın)
Ya bu durum ona göre normal bir olay çağdaşlığının ve modernliğinin gereği evlilik bağı olmadanda birlikte olunabileceğine inanıyor (mutsuzluk)
.
.
bilmiyorum yaa bunun mazereti olamaz yok öyle nefsine düşkünlük.
inandırıcı gelmedi konu kafa buluyorsunuz gibi geldi o sebeble .......verin gitsin diyorum.
inandırıcı gelmeyen nedir?? neyle kafa bulucam ne için kafa bulcam ? gayette nett ve açık bi soru sordum yardımcı olmak isteyen bu konuda yazabilir istemeyenede zorla yazın demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?