kızlar önemli bakar mısınız?

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Kızlar doktor bana dün kontrole gittiğimizde bunları verdi not kağıdında yazan 2 tane testmiş diğerinidw bilmiyorum. Dün kalp atışını duydum heyecandan mutluluktan saf gibi sormamışımbilen var mı ?

Eklentiler

• 20141110_220225.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 112
  • 20141110_220213.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 116
omega 3 vermş doktorun yanii vitamin. ama neden vermiş anlamadım acaba folik takviyeli mi?

imom omega bir prenatal (doğum öncesi) vitamin. Gebelik boyunca alman gerek. Bana da aynısını vermişti doktorum, eczanelerde bulamayınca yerine decavit almıştım.

Biri omega ben kullanmadım ama ilk kağıttakiler kan testi torchta vücutta mikrop filan varmı diye bakıyolardı hatırladığım kadarıyla diğeride hepatit b testiydi ben bunlar haricinde 3 test daha yaptırmıştım idrarda vardı onları yaptırdınızmı?

omega 3 vermş doktorun yanii vitamin. ama neden vermiş anlamadım acaba folik takviyeli mi?
valla bilmiyorumki olmazsa arayıp soracağım da adam dün aklın nerdeydi der diye çekiniyorum açıkçası :)
imom omega bir prenatal (doğum öncesi) vitamin. Gebelik boyunca alman gerek. Bana da aynısını vermişti doktorum, eczanelerde bulamayınca yerine decavit almıştım.
Teşekkür ederim ama şuan decavit kullanıyorum zaten devam et bunu da al dedi
Bu torch birde hepatit b testinin ücreti neydi acaba ?

Özelde yaptırırsan yüksek tabi ama ben devlet hastanesinde yaptırdım sonuçları doktoruma götürdüm her hastane değişiyor ama 5 tahlile kordon kadın doğumda 150 civarı olur demişlerdi

Arkadaşlar ben de özelde muayene olmuştum ama kan ve idrar testine ekstra ücret vermemiştim ..

Özelde yaptırırsan yüksek tabi ama ben devlet hastanesinde yaptırdım sonuçları doktoruma götürdüm her hastane değişiyor ama 5 tahlile kordon kadın doğumda 150 civarı olur demişlerdi
özelde 210 tl dediler canım bende özelde yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası devlette yaptırıp sonucu götürürüm olmazsa

özelde 210 tl dediler canım bende özelde yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası devlette yaptırıp sonucu götürürüm olmazsa
Evet sonuçlar hep aynı nasılsa öyle yaparsın ama sağlık ocağına filan gitme çünkü onlar hepsini yapmıyolar hatta yeni hamilesin sanırım yaptırmadıysan bence rutin kan tahlillerini idrarı filanda söyle devletteki doktora derim

Teşekkür ederim doktora gidip özele gidiyordum bunları yaptırmak istiyorum mu diyeceğim ? Ay çok cahilim ya bu konularda ne yapacağımı hiç bilmiyorum :)

Tabi ilk öğrendiğimde özele gittim kan tahlili istediler ama orda yaptıramam bende buraya geldim dersin iyi bi doktora denk gelirsen sorun olmaz ben hepsini yaptırıp sonuçları gösterdim kendi doktoruma tekrar gösterdim çifte kontrol oldu :)

ay bende öyle diyim evet :) teşekkürler :)

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum çok tedirgin oldum öğle yemeğini lokantada yemeğe gidiyoruz tatlı tabağında domestos yada aceye benzer bir tat vardı biraz yedim arkadaşlarada tattırdım onlarda doğruladı 30 haftalık hamileyim s,izce biey olur mu paniik oldum allah korusun

Olmaz diye düşünüyorum yemeye devam etmediyseniz, yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu hissederseniz hemen acil servise gidersiniz. Geçmiş olsun

Olmaz diye düşünüyorum yemeye devam etmediyseniz, yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu hissederseniz hemen acil servise gidersiniz. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…