Kızlar önemli bir konu

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar bu şok diyetlerle baya hızlı kilo veriliyor biliyosunuz ama o verilen kiloların çoğu yağdan ve kastan gidiyor. Benim merak ettiğim yağdan ve kastan verilen kilo da dış görünüş zayıf görünür mü? Mesela şok bir diyetle 10 kg verdik, tartıda da -10 çıkıyoruz ama kilolar yağdan ve kastan gitmiş, biz yine de 10 kg vermiş gibi zayıf görünür müyüz?

yağdan verirsen ndeden belli etmesin ki. ve sağlıklı bir diyette yağdan kilo verilse de sudan ve kastan da veriliyor illaki az bi oranda.

canım anlamadın mesela ben 10 kg veriyorum ve bu 10 kilonun hepsi su ve kas diyelim ben yinede zayıf görünür müyüm?
Yağdan verince zayıf görünürsünüz onu biliyorum

canım anlamadın mesela ben 10 kg veriyorum ve bu 10 kilonun hepsi su ve kas diyelim ben yinede zayıf görünür müyüm?
Yağdan verince zayıf görünürsünüz onu biliyorum

canım ben yanıtlayayım sorunu ben baya araştırma yaptım.. 80 kilosun diyelim 70 kilo olunca ince görünmez misin? ayrıca sence kaslar mı daha çabuk erir yağlar mı? şok diyetle verilen kilolar sadece sudan ve kastan verilez ve kasları eritmek çok zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…