• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar önemli yazın lütfen

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
133
Puanlar
18
Zeynep kamilde devlette tedavi görenler aşılama çatlatma iğnesini ovilette eğer bulunmazsa iki tane kutu gonapeptil yazmış onu bulabildim eczacı aynı günde olmaz demiş ama aynı gündemi olcak bilen varmı iki dozda aynı gunmu vurulcak

Zeynep kamilde devlette tedavi görenler aşılama çatlatma iğnesini ovilette eğer bulunmazsa iki tane kutu gonapeptil yazmış onu bulabildim eczacı aynı günde olmaz demiş ama aynı gündemi olcak bilen varmı iki dozda aynı gunmu vurulcak
Yorum yazan yokmu kızlar önemli

Ben tüp bebek için kullanmıştım ama evet çatlatma için gonapeptyl iki tane art arda vuruluyor. Hemşireniz sizi bilgilendirmedi mi?

Ben tüp bebek için kullanmıştım ama evet çatlatma için gonapeptyl iki tane art arda vuruluyor. Hemşireniz sizi bilgilendirmedi mi?
Hayır ikiside vuruldu art arda değil bir şey olurmu 10 dakika sonra

Ben de kullandım sağ sol olarak aynı dakika içinde vuruldum tedavi olurken

Eczacının aynı günde olmaz dediği şey nedir?
İki gonapeptil birlikte vuruluyor.

Aynı andda vurulacak

Bende tüp bebekte kullandım ovitrelle bulamayınca iki tane gonapeptyl aynı anda vurdum.

Back
X