Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yazan yokmu kızlar önemliZeynep kamilde devlette tedavi görenler aşılama çatlatma iğnesini ovilette eğer bulunmazsa iki tane kutu gonapeptil yazmış onu bulabildim eczacı aynı günde olmaz demiş ama aynı gündemi olcak bilen varmı iki dozda aynı gunmu vurulcak
Hayır ikiside vuruldu art arda değil bir şey olurmu 10 dakika sonraBen tüp bebek için kullanmıştım ama evet çatlatma için gonapeptyl iki tane art arda vuruluyor. Hemşireniz sizi bilgilendirmedi mi?
10 dakika araylamı vurdunuzHayır ikiside vuruldu art arda değil bir şey olurmu 10 dakika sonra
Eczacının aynı günde olmaz dediği şey nedir?Zeynep kamilde devlette tedavi görenler aşılama çatlatma iğnesini ovilette eğer bulunmazsa iki tane kutu gonapeptil yazmış onu bulabildim eczacı aynı günde olmaz demiş ama aynı gündemi olcak bilen varmı iki dozda aynı gunmu vurulcak
Aynı andda vurulacakZeynep kamilde devlette tedavi görenler aşılama çatlatma iğnesini ovilette eğer bulunmazsa iki tane kutu gonapeptil yazmış onu bulabildim eczacı aynı günde olmaz demiş ama aynı gündemi olcak bilen varmı iki dozda aynı gunmu vurulcak
Evet10 dakika araylamı vurdunuz
İste kafamiz karıştı bu yüzdenEczacının aynı günde olmaz dediği şey nedir?
İki gonapeptil birlikte vuruluyor.