Kızlar öneri ve tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum

balerinvekral

Dişiliğimi seviyorum;)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
229
77
98
Merhaba kizlar bir kaç aydır göğsümde ağrıli kitle elime geliyor
İstanbul Anadolu yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir g. Cerrahi uzmanı var mı acaba
yardımcı olursanız çok sevinirim özeldeki maliyetin altından su an kalkamayacagim şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :KK15:

Hemen bir tanesine gidin.zaten Mr , ultrasyon 15-20 günde çıkar.zaman kaybı olur.ilaçlı Mr isterler ondada kolda damar yolu açtırırlar.tanıdık sağlıkçılar varsa onlardan yardım alın.geçmiş olsun.

Vakit kaybetmeyin. Hizlica bir genel cerraha gidin. Kötü bir sey cikmasin. Her türlü ultrasyonda görünecek.

Hemen bir tanesine gidin.zaten Mr , ultrasyon 15-20 günde çıkar.zaman kaybı olur.ilaçlı Mr isterler ondada kolda damar yolu açtırırlar.tanıdık sağlıkçılar varsa onlardan yardım alın.geçmiş olsun.
Yaprak çok sağol evet vakit kaybetmeden yaptırmak istiyorum ama bazi Dr. Baştan savma iş yapıyor öyle olsun istemiyorum açıkçası tatlım

Doktor farketmez zaten orda önemli olan testler. En kısa zamanda git bitanesine
Test nasıl yapılıyor yani kan tahlilineden bahsediyorsun değilmi ben mamografi ve ultrason falan yapılır diye düşünüyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi biraz cahilim bu konuda internet de araştırdım ağrıli olması genelde iyi huylu olduğuna isaretmis ptesi ilk işim bu olaçak zaten

Test nasıl yapılıyor yani kan tahlilineden bahsediyorsun değilmi ben mamografi ve ultrason falan yapılır diye düşünüyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi biraz cahilim bu konuda internet de araştırdım ağrıli olması genelde iyi huylu olduğuna isaretmis ptesi ilk işim bu olaçak zaten

Bende kist değil de agrı vardı. Ultrason yapılmış tı ama kisti bilmiyorum

Ultrason özelde ne kadardır biyopsi falan da istenebilir çünkü neredeyse memenin yarısını kaplayan bir sertlik var

Yakin zamanda benim de cok ağrıli bir sekilde doktora gittim. Arastirma hastanesine gittim özel de fiyati nasildir bilmiyorum.
Benimde memenin büyük bir kismini kaplıyordu kitle gibi geliyordu. Hic bir sey cikmadi. Meme dokusu hormonlara bagli sertlesmis sadece bu imis. Iki ayri doktora gittim bir sey cikmadigina nasil sevindim.
Size de cok gecmis olsun, güzel haberler alirsiniz inşallah

Yakin zamanda benim de cok ağrıli bir sekilde doktora gittim. Arastirma hastanesine gittim özel de fiyati nasildir bilmiyorum.
Benimde memenin büyük bir kismini kaplıyordu kitle gibi geliyordu. Hic bir sey cikmadi. Meme dokusu hormonlara bagli sertlesmis sadece bu imis. Iki ayri doktora gittim bir sey cikmadigina nasil sevindim.
Size de cok gecmis olsun, güzel haberler alirsiniz inşallah
Canım çok teşekkür ederim p.tesi gidiyoruminşallah

40 yaşından önce ultrason 40 dan sonra mamografi yapılır..

Back
X