kızlar önerinize ihtiyacım vaaarrr

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar sevgilimin doğum günü yaklaşıyo casio saat alcam 40 tl fln artıyo başka ne alabilirim?

başka bir şey almasan yemeğe falan çıkarsan :):)

düşündüm düşündüm bir şey bulamadım da :1:

obursa yemek değilse pasta olabilir :)

ama bence cafede yapma. daha özel olsun :) uygun bi park falan varsa bile ayarlat arkadaşların hazırlasın sonra kaybolsunlar sonra süpriz olsun. tabi mekan alternatiflerini yaşadığın yere göre yapabilirsin.

obursa yemek değilse pasta olabilir :)

ama bence cafede yapma. daha özel olsun :) uygun bi park falan varsa bile ayarlat arkadaşların hazırlasın sonra kaybolsunlar sonra süpriz olsun. tabi mekan alternatiflerini yaşadığın yere göre yapabilirsin.

obur azıcık o yüzden göçebilirim :) pasta olsun dedim o yüzden o öyle kutlamalrdan falan pek hoşlanmaz açık bi ortamda hele :(

Immmm... :26:Zor işler bunlar,ben de kafayı yiyecek duruma geliyorum bazen,orjinal olacak diye.:1: 40 tl. Fotoğraf albümü alabilirsin,kendi çocukluk resimlerinden başlayıp,bugüne kadarki resimlerini koy.Ulaşma imkanın varsa,onunkileri de koy albüme,bi kısmını da boş bırak,içine de şöyle bi not yaz. ''Benim eşim benzerim yok.Eşim sen ol,benzerimi birlikte yapalım''.:1::1:Ay azıcık ayıp oldu sankim ama benimki bana yapsa ben çok mutlu olurum.:16:Bu gelmemişti aklıma,gece gece şeytan dürtüyo yine...:1::1:

Immmm... :26:Zor işler bunlar,ben de kafayı yiyecek duruma geliyorum bazen,orjinal olacak diye.:1: 40 tl. Fotoğraf albümü alabilirsin,kendi çocukluk resimlerinden başlayıp,bugüne kadarki resimlerini koy.Ulaşma imkanın varsa,onunkileri de koy albüme,bi kısmını da boş bırak,içine de şöyle bi not yaz. ''Benim eşim benzerim yok.Eşim sen ol,benzerimi birlikte yapalım''.:1::1:Ay azıcık ayıp oldu sankim ama benimki bana yapsa ben çok mutlu olurum.:16:Bu gelmemişti aklıma,gece gece şeytan dürtüyo yine...:1::1:

böyle şeytana can kurban :D yaa çok hoşuma gitti bu fikir ama ona çaktırmadan nasıl ulaşcam resmlerine?

Bunu da başka zamana saklarsın o zaman şekerim.:1:Bi de duygu patlaması yaşatmayalım eniştemize,dokunur bi de sonra.:1:

Back
X