Kızlar ben iybir diyetisyen arıyorum izmirde oturuyorum ve bana gerçekten yardım edebilecek güler yüzlü iyi bir doktora ihtiyacım var geçiştirmeyecek en önemlisi ben çok alınganım bu yüzden özel olabilir kilolarım beni korkutuyor çok mutsuzum yardım lütfen önerilerinizi bekliyorum.
Bu konuda doktor tavsiyesi veremeyeceğim ama durumun farkında olup bir şeyler yapmak istemen çok güzel.
Doktora gidene kadar beslenme hatalarını kendin tespit edip bir şey yapabilirsin. Spor yapabilirsin. En azından "doktor bulunca başlayacağım" bahanen olmaz.
Haklısın ben de aynen öyle yapıyorum ayrıca benim yönetilmeye biraz ihtiyacım var disiplin yani doktora gitmek istemem de bi arkadaşım da gördüm ve çok heveslendim ama o Konyada gitti banada tavsiye etti ama izmirde yim
Kızlar ben iybir diyetisyen arıyorum izmirde oturuyorum ve bana gerçekten yardım edebilecek güler yüzlü iyi bir doktora ihtiyacım var geçiştirmeyecek en önemlisi ben çok alınganım bu yüzden özel olabilir kilolarım beni korkutuyor çok mutsuzum yardım lütfen önerilerinizi bekliyorum.