Kızlar ortada kaldım. Adana da tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane varmı?

metroparkta suphi beye gittim. böyle üstün körü ilgilendi gibi geldi bana. şu anda 20. haftadayım ve innohep iğne kullanıyorum, üstelik plesenta aşağıda dediler. tam dört doktora gittim.kimse kesin bir şey söylemedi. 18. haftada oğluma bunun cinsiyeti kız diyen bile oldu. napıcam kime güvenicem bilemedim..

metroparkta suphi beye gittim. böyle üstün körü ilgilendi gibi geldi bana. şu anda 20. haftadayım ve innohep iğne kullanıyorum, üstelik plesenta aşağıda dediler. tam dört doktora gittim.kimse kesin bir şey söylemedi. 18. haftada oğluma bunun cinsiyeti kız diyen bile oldu. napıcam kime güvenicem bilemedim..

bende kan pıhtılaşması yüzünden birçok doktora gitmiştim ve sonuç hepsi aynıydı sonunda H.Faruk Demire gittim
yıllardır tanır her derdimde gözü kapalı giderim,oğlum doğdu 3 yaşında şimsi ikiz kızlara hamileyim ve yine doktorumuz faruk bey
inanılmaz memnunuz,kendisi şimdilik Ziyapaşa Kadın doğum kliniğinde görev yapıyor
tavsiye edebilirim

bende kan pıhtılaşması yüzünden birçok doktora gitmiştim ve sonuç hepsi aynıydı sonunda H.Faruk Demire gittim
yıllardır tanır her derdimde gözü kapalı giderim,oğlum doğdu 3 yaşında şimsi ikiz kızlara hamileyim ve yine doktorumuz faruk bey
inanılmaz memnunuz,kendisi şimdilik Ziyapaşa Kadın doğum kliniğinde görev yapıyor
tavsiye edebilirim

tavsiyen için teşekkkürler. peki doğumuda orda mı yapacaksın?

tavsiyen için teşekkkürler. peki doğumuda orda mı yapacaksın?

aslında faruk bey kendi hastanesini açıyor şuan hazırlık içerisinde ama bizim doğuma yetişemeyecek ben 2 hafta içinde doğum yapacam
özel adana hastanesinde doğum yapacam ,doğuma faruk bey girecek ..
ben bir önceki doğumumu özel metro hastanesind eyapmıştım yine faruk bey gelmişti herşey çok iyiydi
ama bu gebeliğim ikiz gebeliği olduğu için benden çok ikiz bebeklerin doğum sonrası bakımı önemli
küvez vs gibi ihtiyaçlar düşünüldüğü için özel adanayı önerdi doktorumuz o yüzden orda yapacam

aslında faruk bey kendi hastanesini açıyor şuan hazırlık içerisinde ama bizim doğuma yetişemeyecek ben 2 hafta içinde doğum yapacam
özel adana hastanesinde doğum yapacam ,doğuma faruk bey girecek ..
ben bir önceki doğumumu özel metro hastanesind eyapmıştım yine faruk bey gelmişti herşey çok iyiydi
ama bu gebeliğim ikiz gebeliği olduğu için benden çok ikiz bebeklerin doğum sonrası bakımı önemli
küvez vs gibi ihtiyaçlar düşünüldüğü için özel adanayı önerdi doktorumuz o yüzden orda yapacam

kızlar bende napıcamı bilemedim ben adana başkentte ebru tarıma gidicektim artık sadece riskli gebeliklere bakıyormuş hasta almıyor.Evime yakın die metroparka gittim zaten ilk hamileliğimide öyle öğrendim doktor rıza tazeye gittim.Şimdi haftaya randevu alıcam 5 haftalık hamile oluyorum hani nasıl diyeyim kimle başladıysam onla gideyim doğuma dedim. rıza bey hakkında bilginiz var mı canlarım.

bende ilk doğumumu özel metro hastanesind eyaptım...şimdi yine hamileyim yine aynı doktora gidiyorum....opr.selçuk aslan..çok iyi bir doktor güler yüzlü ilgili tavsiye ederim...

sana tavsiye edebilecegim tek isim levent bey..ortadoğu hastahanesinde profesör..balcalıdan oraya geçtii..inanılmaz çatlak iyi bir doktor...ben çokkkk memnunum

BSK Metro'da Selçuk Doğan var,konusunda kesinlikle uzmandır,annemin ve benim doktorumuzdur,her ne şikayetin varsa çözüleceğine eminim,moralin sıfır olarak girer yüzünde güller açarak çıkarsın :)

adana tüp bebek merkezinde görew yapan hamdi karanfil war..bu doktorun üstüne doktor tanımam reşatbey de arı sineması arka sokağında .. tüp bebek merkezinde şuan görew yapıyor annemde bnde ona gidiyorduk,çok iyi bi doktor

Back
X