Kızlar oruç gitti mi

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
Hayırlı ramazanlar bacılar kahverengi akıntı var aralıklarla leke gibi bozuldu mu oruç ya

Hayırlı ramazanlar bacılar kahverengi akıntı var aralıklarla leke gibi bozuldu mu oruç ya
Adetin baslama zamaniysa evet oruc bozuldu.
Yumurtlama donemimde kahvrengi akintim olur o zmn oruc bozulmaz.adet basladiginda oruc bozulur.
Misal 5 gun suruyorsa adetin.saat 3 gibi adet oldugun icin 5.gun kanaman gelmese bile saat 3 de temizlenmis sayilcaksin ve o gunde oruc tutamazsin.

Ya ç adetim duzensız olduğu için bilemiyorum ki ama bu tür şeyler de genel de adet öncesi oluyor kalan zaman böyle olmam

Takip et bakalım devamında adet olursan oruç bozulur, ama durduk yere niye akıntı olsun ki zaten adet olacaksın demekki
Ya ç adetim duzensız olduğu için bilemiyorum ki ama bu tür şeyler de genel de adet öncesi oluyor kalan zaman böyle olmam

Takip et bakalım devamında adet olursan oruç bozulur, ama durduk yere niye akıntı olsun ki zaten adet olacaksın demekki
Evet evet normal zaman da böyle olmam ben şuan kasıklarım ağrıyor arada bir kaç gün böyle gider ve kanama olur belkı de aksama gelir ? Bozuldu yanı oruç

ama durduk yere niye akıntı olsun ki zaten adet olacaksın demekki
Eğer yumurtlama günündeyse diyelim gene bir akıntı oluyor bir gün ya da daha az süren. Yani sadece adet olduğumuzda bir akıntı yaşamıyoruz :)

Geçen ay ne zaman adet oldunuz hiç mi tahmininiz yok?
Kistler de kahverengi akıntı yapar bu sebeple oruç bozulmaz. Ama bekleyin bakalım kanamanız olacak mı?

Eğer yumurtlama günündeyse diyelim gene bir akıntı oluyor bir gün ya da daha az süren. Yani sadece adet olduğumuzda bir akıntı yaşamıyoruz :)
Dünden beri oluyor bu kasıklarım da aralıklarla ağrı da var düzensiz olduğum için kestiremiyorum

Dünden beri oluyor bu kasıklarım da aralıklarla ağrı da var düzensiz olduğum için kestiremiyorum
Hmm anladım o zaman anlamak zor tabii düzensizse ama yüksek ihtimalle adet olmuşsunuzdur yumurtlama zamanında oluşan akıntılarda kasık ağrısı oluşmuyor galiba hafif karın ağrısı olabiliyor diye biliyorum

Yani ayağım cıplak taşa bastığımdan diyorum giyindim gene ağrı günde 4,5 sefer falan lekeler gelir dün de oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…