Adetin baslama zamaniysa evet oruc bozuldu.Hayırlı ramazanlar bacılar kahverengi akıntı var aralıklarla leke gibi bozuldu mu oruç ya
Ya ç adetim duzensız olduğu için bilemiyorum ki ama bu tür şeyler de genel de adet öncesi oluyor kalan zaman böyle olmamAdetin baslama zamaniysa evet oruc bozuldu.
Yumurtlama donemimde kahvrengi akintim olur o zmn oruc bozulmaz.adet basladiginda oruc bozulur.
Misal 5 gun suruyorsa adetin.saat 3 gibi adet oldugun icin 5.gun kanaman gelmese bile saat 3 de temizlenmis sayilcaksin ve o gunde oruc tutamazsin.
Anladim o zmn adetiniz baslamis olur ve orucunuz bozulmus olur.Ya ç adetim duzensız olduğu için bilemiyorum ki ama bu tür şeyler de genel de adet öncesi oluyor kalan zaman böyle olmam
Ya ç adetim duzensız olduğu için bilemiyorum ki ama bu tür şeyler de genel de adet öncesi oluyor kalan zaman böyle olmam
Evet evet normal zaman da böyle olmam ben şuan kasıklarım ağrıyor arada bir kaç gün böyle gider ve kanama olur belkı de aksama gelir ? Bozuldu yanı oruçTakip et bakalım devamında adet olursan oruç bozulur, ama durduk yere niye akıntı olsun ki zaten adet olacaksın demekki
Eğer yumurtlama günündeyse diyelim gene bir akıntı oluyor bir gün ya da daha az süren. Yani sadece adet olduğumuzda bir akıntı yaşamıyoruz :)ama durduk yere niye akıntı olsun ki zaten adet olacaksın demekki
Yani dünden beri oluyor buBence bozulmus. Ama bence... Az daha bekle bakalim gerisi geliyor mu.
Dünden beri oluyor bu kasıklarım da aralıklarla ağrı da var düzensiz olduğum için kestiremiyorumEğer yumurtlama günündeyse diyelim gene bir akıntı oluyor bir gün ya da daha az süren. Yani sadece adet olduğumuzda bir akıntı yaşamıyoruz :)
Ay başların da falan olmustum hep bir muallakGeçen ay ne zaman adet oldunuz hiç mi tahmininiz yok?
Kistler de kahverengi akıntı yapar bu sebeple oruç bozulmaz. Ama bekleyin bakalım kanamanız olacak mı?
Yani dünden beri oluyor bu
Bilemedim ki ya parçalar halinde geliyor zaten yakındır olmam diye hep kırmızıyı bekledımAdet zamaninsa niyetlenmeseydin bile.
Hmm anladım o zaman anlamak zor tabii düzensizse ama yüksek ihtimalle adet olmuşsunuzdur yumurtlama zamanında oluşan akıntılarda kasık ağrısı oluşmuyor galiba hafif karın ağrısı olabiliyor diye biliyorumDünden beri oluyor bu kasıklarım da aralıklarla ağrı da var düzensiz olduğum için kestiremiyorum
Yani ayağım cıplak taşa bastığımdan diyorum giyindim gene ağrı günde 4,5 sefer falan lekeler gelir dün de oldu böyleHmm anladım o zaman anlamak zor tabii düzensizse ama yüksek ihtimalle adet olmuşsunuzdur yumurtlama zamanında oluşan akıntılarda kasık ağrısı oluşmuyor galiba hafif karın ağrısı olabiliyor diye biliyorum
Yok bende olmuyor, belki onda da yoktur diye dedimEğer yumurtlama günündeyse diyelim gene bir akıntı oluyor bir gün ya da daha az süren. Yani sadece adet olduğumuzda bir akıntı yaşamıyoruz :)
İyi de böyle bir şey olur mu? Doktora gidin demekki bir sorun var.Ay başların da falan olmustum hep bir muallak
Adet tarihin ne zaman ki?Yani dünden beri oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?