Ayrıca folik asit, progestan ve estrofem de kullanıyorumMerhaba kızlar, ovitrelle iğnesi sonrası 14.günüm bugün 8.günden beri göğüs ağrım,kasık ağrıları var 2 gündür kasık ağrım daha da arttı akıntı da geliyor sürekli hatta hep adet olmuşum gibi hissediyorum ama yok bu akşamda hafif pembemsi bi akıntı geldi bu adet olucam mı demek oluyor acaba çok moralim bozuldu
Kızlar yaşayan yok mu hiç aynı şeyleri her gün adet olucam deyip gebe kalabilenMerhaba kızlar, ovitrelle iğnesi sonrası 14.günüm bugün 8.günden beri göğüs ağrım,kasık ağrıları var 2 gündür kasık ağrım daha da arttı akıntı da geliyor sürekli hatta hep adet olmuşum gibi hissediyorum ama yok bu akşamda hafif pembemsi bi akıntı geldi bu adet olucam mı demek oluyor acaba çok moralim bozuldu
Hamile kaldın mıKızlar yaşayan yok mu hiç aynı şeyleri her gün adet olucam deyip gebe kalabilen
Hayır o ay tutmadı şimdi aşılama yaptırdım bekliyorumHamile kaldın mı
Allahım inşallah bu ay sana nasip eder.... Bende ovitrelle vuruldum da 14.gunum bende de sivilce çok çıktı ve göğüslerim ağrıyor inşallah vardırHayır o ay tutmadı şimdi aşılama yaptırdım bekliyorum
Canım test yapsana kaset belli olur şimdiHayır o ay tutmadı şimdi aşılama yaptırdım bekliyorum
İnşallah canım. Sen yapmadın mı daha test baya olmuşAllahım inşallah bu ay sana nasip eder.... Bende ovitrelle vuruldum da 14.gunum bende de sivilce çok çıktı ve göğüslerim ağrıyor inşallah vardır
Aşılamanın 11.günü daha doktorum 12.gün kan testi dedi idrar için daha erken benceCanım test yapsana kaset belli olur şimdi
Hiç heyecan yapma canım kafandan silmeye çalış ... Bende dün erken gebelik testi yaptım önce hayalet cizgiydi sonradan pembe çizgi oldu ama bazıları kuruma çizgisi diyorAşılamanın 11.günü daha doktorum 12.gün kan testi dedi idrar için daha erken bence
Aa ama ilkte çıktıysa vardır canım ya tekrarlasaydın ben şimdiye kadar hiç göremedim ikinci çizgiyiHiç heyecan yapma canım kafandan silmeye çalış ... Bende dün erken gebelik testi yaptım önce hayalet cizgiydi sonradan pembe çizgi oldu ama bazıları kuruma çizgisi diyor
Bende hiç görmedim valla ya psikolojim bozuldu galiba biz çok stres yapıyoruz ondan olmuyorAa ama ilkte çıktıysa vardır canım ya tekrarlasaydın ben şimdiye kadar hiç göremedim ikinci çizgiyi
Çok gerçekten stresten uzaklaşmıyoruzBende hiç görmedim valla ya psikolojim bozuldu galiba biz çok stres yapıyoruz ondan olmuyor
Canım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acabaBende hiç görmedim valla ya psikolojim bozuldu galiba biz çok stres yapıyoruz ondan olmuyor
Korkma korkarsan gerçekten regl olursunCanım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acaba
Ne bileyim canım ya hiç adet olacakmışım gibi bi ağrımda yok ama anlamadımKorkma korkarsan gerçekten regl olursun
Belki yerleşme kanaması seninki kaç gün olduNe bileyim canım ya hiç adet olacakmışım gibi bi ağrımda yok ama anlamadım
11.gün aşılama sonrasıBelki yerleşme kanaması seninki kaç gün oldu
Erken değil mi ya adet için bence11.gün aşılama sonrası
Evet canım çok erken yani hiç adet olucakmışım gibi bi belirtimde yok yani benim bel ağrım göğüs ağrım çok olur hiçbiri yokErken değil mi ya adet için bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?