Kızlar ovulasyan testime bakar misiniz adetim 3 gun gecikti..

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.587
2.950
83
26
Kizlar adetim bu gece 12 den sonra 3 gun gecikmia olucak yaklasik 2 3 gundur hafiften adet sancisi cekiyorum sol yumurtaliklarimdan birde sanki heran olabilecek gibi hissediyorum gebelik testi yaptim dun negatif ovulasyon yaptim az once boyle cikti normal mi ilk defa yapiyorum

Resim.eklemeyi unutmusumm

Eklentiler

• 20220816_223206.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 118
O zaman normal. Test çizgisi silik çıkmış. Gebeliğe yorulacak bir durum yok. Gebelik testiniz negatif çıkmış. Adetiniz stresten gecikmiş olabilir, hamile kalma isteğinizden gecikmiş olabilir.
Isterseniz bir erken gebelik testi yapın. Bu sizi ikna edebilir ve adetiniz gelebilir hamile değilseniz.

Tesekkur ederim cok sagolun dediklerinize katiliyorum kendimi inandirmaya calisiyorum sadece istedigim icin

Merhaba benim de adete 8 gün varken silikti bugün 4 gün var ve her gün daha koyulaşıyo. Bu gebeliğe yorumlanabilir mi?
Batı bekleyip olmayı beklediğim gün olmazsam gebelik testi yapacağım bir de 1 gün kala gene ovülasyon testine bakacağım.

Gebeliğe yorulabilir ama bazen adete yakın zamanda hormonlarda dalgalanma olabiliyor o da koyulasmasina sebep olabiliyor. Gebelikten diyebilmemiz için test cizgisinin kontrol çizgisinden koyu olması lazım, tıpkı yumurtlama zamanı olduğu gibi.

teşekkür ederimm... inşallah güzel haberler alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…