- 2 Mayıs 2023
- 326
- 63
- 28
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
-
Gebe olabilir misiniz, adet değil de yerleşme kanaması olabilir mi?
Bu pozitif değil canım, pik değil daha doğrusu silikleşmiş, böyle çıkmasında bi sorun yokMerhaba bugun ovulasyon yaptım yine koyu cıktı 5 gündür hemde idrarı koyar koymaz ihtimsldir gebelik testi aldim pozitif çıktı
Bu gebelik testi mi, Lh testi mi ? Lh testiyse yumurtan çatlamışMerhaba bugun ovulasyon yaptım yine koyu cıktı 5 gündür hemde idrarı koyar koymaz ihtimsldir gebelik testi aldim pozitif çıktı
Gebelik testi bu yaptıgım aynı zmaanda ovulasyon da yaptım oda koyu cıktı cok koyuBu pozitif değil canım, pik değil daha doğrusu silikleşmiş, böyle çıkmasında bi sorun yok
Hcg testi bu hamilelik testi böyle çıktıBu pozitif değil canım, pik değil daha doğrusu silikleşmiş, böyle çıkmasında bi sorun yok
Aa gebelik testi mi, pozitif o zaman baya.Hcg testi bu hamilelik testi böyle çıktı
Yani ilişkiden sonra 14. Gündü kanama gördüm adet sandim kanama bitti basladım ovulasyon etmeye hergün koyu cıktı 5 gündür hemde idrarı koyar koymaz yorumlarda gördüm canim gebelik olur diye bugun aldım yaptım gebelik testi hemen cizgi belirdi bir kac sn de ama cok yogun koyu değil cuma bidaha evde yapcam ptesi bi kan veririmAa gebelik testi mi, pozitif o zaman baya.
Evet zaten direkt çok koyu çıktığı için ovülasyonunuz ben şüphelenmiştim bu kadar kopkoyu çıkmaması lazım normalde. Hayırlı olsunYani ilişkiden sonra 14. Gündü kanama gördüm adet sandim kanama bitti basladım ovulasyon etmeye hergün koyu cıktı 5 gündür hemde idrarı koyar koymaz yorumlarda gördüm canim gebelik olur diye bugun aldım yaptım gebelik testi hemen cizgi belirdi bir kac sn de ama cok yogun koyu değil cuma bidaha evde yapcam ptesi bi kan veririm
Canım merhaba sana soru sorabılırmıyım ilk defa Ovilasyon yapıyorum daGebelik testi bu yaptıgım aynı zmaanda ovulasyon da yaptım oda koyu cıktı cok koyu
1 Mart adet oldumİnşallah 2 düşük ve bir kimyasal geçirdim kalp durması sandik meğer miyonum vardı o engelmiş rahim duvarındaymış bakalım inşallah
1 Mart adet oldum
2 Mart yoğun
3 mart Günü lekelenme yaşadım
4 martta bitti
5 Mart yanı bugün ovulasyona başladım .
İlk defa yapıyorum bilgi verirmsiniz ne zaman ilişkiye girmem lazım kırmızı çizgi netleşince mi yoksa silikleşince mi ? Bir de gebelik testi yaptım onu da eklıyorum resimlere hcg yazıyor .
2 ay önce dış gebelık yaşadım sol tüpüm alındıEvet zaten direkt çok koyu çıktığı için ovülasyonunuz ben şüphelenmiştim bu kadar kopkoyu çıkmaması lazım normalde. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için zahmet edip onca şey anlatmışsınızGünde 1 kere test yapsanız yeterli, 2 yapıp iyice strese girmeyin hiç :)
İki çizgi eşit koyulukta olduğu zaman yumurtlama demek. O güne kadar 2 günde 1, o günden itibaren silikleşmeyi görmenizden 1-2 gün sonrasına kadar da sperm problemi yoksa her gün ilişki iyi olur. Daha erken ama hemen piki görmeyebilirsiniz panik yapmayın :)
Günde 1 kere test yapsanız yeterli, 2 yapıp iyice strese girmeyin hiç :)
İki çizgi eşit koyulukta olduğu zaman yumurtlama demek. O güne kadar 2 günde 1, o günden itibaren silikleşmeyi görmenizden 1-2 gün sonrasına kadar da sperm problemi yoksa her gün ilişki iyi olur. Daha erken ama hemen piki görmeyebilirsiniz panik yapmayın :)
Yok hayır henüz değil :) 28 günde 1 adet oluyorsanız aşağı yukarı 14.güne denk geliyor yumurtlama (adet başlangıcından itibaren) döngünüz daha uzunsa daha ilerleyen günlerde de görebilirsinizÇok teşekkür ederim bilgileriniz için zahmet edip onca şey anlatmışsınızyanı su an pik değilim öyle mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?