- 19 Ağustos 2024
- 138
- 110
- 23
Merhaba kızlar, 24 Ekim(11.gun) sabahı çok şiddetli bir ağrıyla uyandim. Alt karın yumurtalik rahim bölgemde daha önce hayatımda hiç yasamadigim soluksuz bir ağrı sancı yaşadım çaresizlikten ağladım resmen nasıl bi acı ama şimdi hatırlayınca bile kötü oldum.  Neyse sıcak su torbası koydum parol attım 45 dk ya flan ağrım anca dindi tekrar uyudum 4 5 saat uyandıktan sonra afedersiniz su gibi açık kahve lekenin geldiğini gördüm. Ben o leke geldiği için yumurtlama olmuş çatlama lekelenmesi sanmıştım ama o gün sabah akşam yaptığım ovu testlerim silik çıktı yumurtlama günüme daha 4 gün vardı anlam veremedim bu yaşadığım şeyin ne olduğuna. 27 Ekim'de tam pik gibi olmasa da ovu testim koyu çıkti 28 Ekim'de de koyu çıktı dün yaptığımda artık daha açık çıktı ikinci çizgi. Kızlar şimdi ben ne zaman yumurtladim catladim sizce? Eger o yaşadığım ağrı ve leke olduğu gün yumurtladiysam ovu testinde görünmemesi normal mi yanıltabilir mi bu testler?

sizin bat ne zaman
 sizin bat ne zaman her ay hayal kırıklığı çıkıyor çıka çıka
  her ay hayal kırıklığı çıkıyor çıka çıka
 dur bakalım sen de şimdiden negatifi çağırma hiiic belli olmaz belki bu ay o aydır ovu takibi yaptın mı peki
 dur bakalım sen de şimdiden negatifi çağırma hiiic belli olmaz belki bu ay o aydır ovu takibi yaptın mı peki