O gün gidecektim ama ağrı çok olunca gidemedim açıkçası kist olduysa regl mi gecikir peki? regli bekleyeyim önce demiştimBence burda pik ve çatlama yok ve yumurtlama bu kadar ağrı yapmaz ya kist felan olabilir gittiniz mi doktora yumurtlama lekesi de açık pembe oluyor kahverengi değil
Benim kistim var arada kahverengi lekelenme yapıyor umarım farklı birşeydir ama adet döngüsüyle ilgili bir şey diyemiyorum benim hep değişiyorO gün gidecektim ama ağrı çok olunca gidemedim açıkçası kist olduysa regl mi gecikir peki? regli bekleyeyim önce demiştim
Anladım inşallah atılır kistiniz en kısa zamanda geçmiş olsun. Ben ilk defa yaşadım devamı gelmedi o yüzden kist olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ama regl zamanı belli olur heraldeBenim kistim var arada kahverengi lekelenme yapıyor umarım farklı birşeydir ama adet döngüsüyle ilgili bir şey diyemiyorum benim hep değişiyor
27 ile 28 Ekim arasında kaldım bende çok kopkoyu çıkmıyor testlerim o yüzden arada kalıyorum. Regl gecikmesi yaşarsam kist olmuş demek ki hayırlısı bekleyip göreceğim bakalim28 ekim pik gözüküyor evet kist reglde gecikme,erken gelme, lekelenme yapıyor
şaşırtmacalı senınkıler evet bende fark ettım :)27 ile 28 Ekim arasında kaldım bende çok kopkoyu çıkmıyor testlerim o yüzden arada kalıyorum. Regl gecikmesi yaşarsam kist olmuş demek ki hayırlısı bekleyip göreceğim bakalim
Dmiişaşırtmacalı senınkıler evet bende fark ettım :)
valla canım 9 kasım bende beklıyorum ne çıkacakDmiiregl gününü sabırsızlıkla bekliyorum artık nasip sizin bat ne zaman 
Ay yakinmisiz ya benimde 10 Kasım görünüyorvalla canım 9 kasım bende beklıyorum ne çıkacakher ay hayal kırıklığı çıkıyor çıka çıka 
yaptım canı 25 ekım pik gördümm değerlendirdik ama kist var bende o yuzden umutlanmıyorumAy yakinmisiz ya benimde 10 Kasım görünüyordur bakalım sen de şimdiden negatifi çağırma hiiic belli olmaz belki bu ay o aydır ovu takibi yaptın mı peki 
Canım kist için doktora göründun mu ne diyor bide soğan suyu içiyorlar burada okuduğum kadarıyla ama dikkat etmekte yarar var denedin miyaptım canı 25 ekım pik gördümm değerlendirdik ama kist var bende o yuzden umutlanmıyorum
canım 8,5 cm içtim bu ay patlar ters döner dikkat et korunma dediler sonra direk tüp bebege yönlendiriyorlar direkCanım kist için doktora göründun mu ne diyor bide soğan suyu içiyorlar burada okuduğum kadarıyla ama dikkat etmekte yarar var denedin mi
Anladım canım bu ay inşallah gitmiştir tamamen kistin ya dua edicem Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahcanım 8,5 cm içtim bu ay patlar ters döner dikkat et korunma dediler sonra direk tüp bebege yönlendiriyorlar direk
ay Allah razı olsun canım sanada Rabbım tez zamanda nasip etsın hayırlı bı evlat inşallah :)Anladım canım bu ay inşallah gitmiştir tamamen kistin ya dua edicem Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim tüm bekleyenlerle birlikte inşallahay Allah razı olsun canım sanada Rabbım tez zamanda nasip etsın hayırlı bı evlat inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?