Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat edersen t cennet den daha koyu
25 gün geçtiNorml test yaptn mi cnm adetn geciktimi
Oo canm cok gecms dr gttn mi yada tekrar kan verdin mi25 gün geçti
Bence doktora git canım 25gün nasıl sabrettim 3 gün geçti koştum resmen doktora25 gün geçti
10 gün önce kan vermiştim negatifti ondan sonra gitmedimOo canm cok gecms dr gttn mi yada tekrar kan verdin mi
Canm benmde 5.gun gecti dun kan verdm negatf bende hemen hemen senle ayni durumdaym sen bence gt cnm ultrasondn bak belki gec dollenmedir bak cnm arastryrm belki sennde boledr10 gün önce kan vermiştim negatifti ondan sonra gitmedim
Canm dr gornsene baksn ultrasonda belki ckar bebis benmde dun negatf ckti 5 gun gecti ama ben hissesyrm icmde beklyrm bir hafta daha cnm olmazsm suphelrncm benm 10 gundn fazla geckme olmadi bir kere oldu tek ama bu sefer icimde sanki bebegm tek kask agrn vsr mi sennde cnm bende arada oluyr5 gün sonra yaptırırım herhalde kan testi
Bende de arada oluyor bazen sağda bazen soldaCanm dr gornsene baksn ultrasonda belki ckar bebis benmde dun negatf ckti 5 gun gecti ama ben hissesyrm icmde beklyrm bir hafta daha cnm olmazsm suphelrncm benm 10 gundn fazla geckme olmadi bir kere oldu tek ama bu sefer icimde sanki bebegm tek kask agrn vsr mi sennde cnm bende arada oluyr
Şuan senin kaç gün gecikmen var canmCanm dr gornsene baksn ultrasonda belki ckar bebis benmde dun negatf ckti 5 gun gecti ama ben hissesyrm icmde beklyrm bir hafta daha cnm olmazsm suphelrncm benm 10 gundn fazla geckme olmadi bir kere oldu tek ama bu sefer icimde sanki bebegm tek kask agrn vsr mi sennde cnm bende arada oluyr
Var cnm bende de gogslermde agryr benmde ole norml adet sancisi gbi degl agri bugn6. Gun olcakBende de arada oluyor bazen sağda bazen solda
Senin göğüslerinde mavi yeşil damarlar varmı
Mavi yeşil damarlar da hamilelik belirtisiymiş zatenVar cnm bende de gogslermde agryr benmde ole norml adet sancisi gbi degl agri bugn6. Gun olcak
İns benm smsi sol kask agrm basladi sendede varmi ama anlamyrm nye ckmyr kanda off brni tek sen iyi anlrsnMavi yeşil damarlar da hamilelik belirtisiymiş zaten
İnşallah hamileyizdir canım
Canım geç döllenmedir muhtemelenİns benm smsi sol kask agrm basladi sendede varmi ama anlamyrm nye ckmyr kanda off brni tek sen iyi anlrsn