Kızlar ovülasyon testi yardımcı olur musunuz

Arzurana

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
414
97
18
25
Merhabalar eşimle 1 buçuk senedir bebek düşünüyoruz ovülasyon testine başladım bu ay bugün yumurtlama günüm mü tam anlayamadım bilgisi olan yardım edebilir mi?

Eklentiler

• 16993504707298291264397803230489.webp
    16993504707298291264397803230489.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 83
Evet yumurtlama gününüz değerlendirin mutlaka :)

Merhabalar eşimle 1 buçuk senedir bebek düşünüyoruz ovülasyon testine başladım bu ay bugün yumurtlama günüm mü tam anlayamadım bilgisi olan yardım edebilir mi?
Evet yumurtlama ama yarında yap yarın daha çok koyu çıkar yada yarına çatlar çatlarsan siliklesir bugünü güzel degerlendir umarim tutar

Eğer eşinizden sprem sorunu yoksa 3 günü degerlendirin. Ama sprem sorunu varsa birer gün arayla değerlendirin mutlaka 👌 umarım pozitiflik sonuçlar elde edersiniz

Umarım tutmuştur canım . Ben bugün T çizgisini hafif silik gördüm kasıkta ağrı akıntım vardı ve değerlendirdim bilmiyorum iyi mi yaptım
Bence iyi yapmışsın nolur ne olmaz değerlendirmek lazım umarım senin de tutunur 😍🥰
Umarım tutmuştur canım . Ben bugün T çizgisini hafif silik gördüm kasıkta ağrı akıntım vardı ve değerlendirdim bilmiyorum iyi mi yaptım

Evet yumurtlama ama yarında yap yarın daha çok koyu çıkar yada yarına çatlar çatlarsan siliklesir bugünü güzel degerlendir umarim tutar
Merhaba kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama ben çatlama gördüm fakat bugün tekrardan ovülasyon testi yaptı bu şekilde çıktı yardımcı olur musunuz
IMG_20231113_125655.webp

Öyle yapıcam teşekkür ederim ☺
Adetten sonra kacıncı gününüz, benim 20.günüm ama hala pik göremedim. Yumurtlama akıntım 12-16.gün arası vardı ama ovulasyon testinde pik olmadı hiç, o günleri degerlendirdim yine de şuan yok akıntım ama nedense bu ay pik göremedim

Adetten sonra kacıncı gününüz, benim 20.günüm ama hala pik göremedim. Yumurtlama akıntım 12-16.gün arası vardı ama ovulasyon testinde pik olmadı hiç, o günleri degerlendirdim yine de şuan yok akıntım ama nedense bu ay pik göremedim
12 gün oluyor adetim biteli

Back
X