Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovülasyon testim. Acil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özge hanım merhaba bende bu ay ilk defa yapıyorum testi ilk yaptıgım gün yumurtlama dendi ama 3 gündür aynı durumda siz yorumlayabilirmisiniz atıyorum testlerimi
Eki Görüntüle 2667223
Canım merhaba bana bugün pik yapmış gibi geldi t çizgisi c den daha koyu bence bugünü ve sonraki 3 günü değerlendirmekte fayda var..kalçanın altına bi yastık ve yarım saat beklemekte faydası olabilir ben yapmıştım..hayırlısı olsun inşallah Allah en yakın zamanda nasip etsin

Bir şey sorabilir miyim benim de picom var bu ay 14 gün soğan kürü yaptım ikinci ayda 7. Gün de başlayıp 10 gün mü yapıcam ?

Bir şey sorabilir miyim benim de picom var bu ay 14 gün soğan kürü yaptım ikinci ayda 7. Gün de başlayıp 10 gün mü yapıcam ?
Yanlış hatırlamıyorsam ilk ay 15 gün ikinci ve üçüncü ay 10ar gün canım ..hayırlısı olsun Allah inşallah en yakın zamanda nasip etsin

Kzlar yaptım adetim 18.günü testime bakarmsnz durdukça rengi açılıyo diye hemen foto cektim

Eklentiler

• IMG_20200726_172412.webp
    26 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20200726_172402.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…