- 18 Nisan 2021
- 116
- 19
- 48
- Konu Sahibi Masalperisiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama olmamış devam edin.
Sadece 18 ini degerlendirebildik18 şubatda çatlama olmuş sanırım.17,18,19 şubat- bu günleri değerlendirdiyseniz gebelik şansı var
hayırlı olsunSadece 18 ini degerlendirebildik
Canım bana hala pik olmamış gibi geldi. Yani 18 de koyulaşmış ama kurumuş olmasına rağmen yine de c kadar koyu durmuyor. Testleri bırakma yapmaya devam et bence
Canım bana hala pik olmamış gibi geldi. Yani 18 de koyulaşmış ama kurumuş olmasına rağmen yine de c kadar koyu durmuyor. Testleri bırakma yapmaya devam et bence
Canım döngünün kaçıncı günü? Bu attığında pik değil. Şöyle ki, 18 deki belki çok lh salgılamadan çok büyümesen çatlamıştır. Yine de değerlendirdiyse sorun yok bence. Ama döngünün erken zamanındaysan regle kadar full yapmaya devam et piki görene kadaeEki Görüntüle 3392600
18 i ilk yaptigimda bu şekilde kasık agrimda o 3 gün çok yoğun oldu bende emin olamadim o yüzden normalde daha şimdilerde yumurtlama donemim olması gerekiyordu ama çok silik cikiyor
Merhaba Bende öyle düşünüyorum çünkü bu testler çok kuruma yapıyor ilk 5 dakikası dikkate alınması gerekiyor sonrası koyulaşma yapıyorCanım bana hala pik olmamış gibi geldi. Yani 18 de koyulaşmış ama kurumuş olmasına rağmen yine de c kadar koyu durmuyor. Testleri bırakma yapmaya devam et bence
Merhaba Bende öyle düşünüyorum çünkü bu testler çok kuruma yapıyor ilk 5 dakikası dikkate alınması gerekiyor sonrası koyulaşma yapıyor
21. Günü bugün normalde bugünlerde pik olması gerekiyordu ama geçen ay takviye ve d vitaminine başlamıştım pko sebebiyle o yüzden erken olmuş olabilir diye şüphelerim vardı bir gebenin günlüğünden almıştım ovulasyon testlerini sanırım onlar 20 mm yumurtlamanın üstünü gosteriyormus herhalde tam buyuyememeden çatladı çünkü 18 i ve 20 arası çok fazla kasık ağrım vardı şuan sadece göğüslerim de ağrı akıntı ve sivilcelenme var bunlarda regli Belirtileri o yüzden tam emin olamıyorum ne olduğunda testlere devamCanım döngünün kaçıncı günü? Bu attığında pik değil. Şöyle ki, 18 deki belki çok lh salgılamadan çok büyümesen çatlamıştır. Yine de değerlendirdiyse sorun yok bence. Ama döngünün erken zamanındaysan regle kadar full yapmaya devam et piki görene kadae
Bende de pko var ama akıntıyla anlıyorum yumurtlamayı bence normal zamanda olmuş yumurtlama zaten 16. İle 18 günler arasında oluyor yumurtlama bildiğim kadarıyla hanımefendinin sattığı ovulasyonlar kaliteli olduğunu söylüyorlar ama ben kendisine bişey danıştım saçma sapan davranışları yüzünden hiç bir ürününü satın almadım canı isterse iyi insanı oynuyor .. inşallah tutar gayet Pik yapmış sevinebilirsin tutmasa bile çünkü her ay olmayabiliyor yumurtlama bide pko 2 kez yumurtlama olayı oluyor onu da avantaja çevirebiliyoruz neyse ki tüp bebekte bile %70 ilk deneme de şansımız var21. Günü bugün normalde bugünlerde pik olması gerekiyordu ama geçen ay takviye ve d vitaminine başlamıştım pko sebebiyle o yüzden erken olmuş olabilir diye şüphelerim vardı bir gebenin günlüğünden almıştım ovulasyon testlerini sanırım onlar 20 mm yumurtlamanın üstünü gosteriyormus herhalde tam buyuyememeden çatladı çünkü 18 i ve 20 arası çok fazla kasık ağrım vardı şuan sadece göğüslerim de ağrı akıntı ve sivilcelenme var bunlarda regli Belirtileri o yüzden tam emin olamıyorum ne olduğunda testlere devam
İnşallah ya böyle her ay beklemek çok zor psikolojik olarak yoruldum aslında doktor sadece kilo ver diyo kiloda vermiştin bu ay umutluydum böyle olunca bu testler aklımı allak bullak ettiBende de pko var ama akıntıyla anlıyorum yumurtlamayı bence normal zamanda olmuş yumurtlama zaten 16. İle 18 günler arasında oluyor yumurtlama bildiğim kadarıyla hanımefendinin sattığı ovulasyonlar kaliteli olduğunu söylüyorlar ama ben kendisine bişey danıştım saçma sapan davranışları yüzünden hiç bir ürününü satın almadım canı isterse iyi insanı oynuyor .. inşallah tutar gayet Pik yapmış sevinebilirsin tutmasa bile çünkü her ay olmayabiliyor yumurtlama bide pko 2 kez yumurtlama olayı oluyor onu da avantaja çevirebiliyoruz neyse ki tüp bebekte bile %70 ilk deneme de şansımız var![]()
Bende de var pko kilo verince adetim düzeldi hormonlarım çok şükür güzel çıkıyor yumurtalarda zincirlenmiş şekilde görünüm var .. doktorun kilo ver diyorsa ver lütfen dinle doktorunu çünkü ben. Çok yararını gördüm sağlıklı bedene sahip olursak şansımız artıyor pkolu olarakİnşallah ya böyle her ay beklemek çok zor psikolojik olarak yoruldum aslında doktor sadece kilo ver diyo kiloda vermiştin bu ay umutluydum böyle olunca bu testler aklımı allak bullak etti
Evet canım öyleymiş inşallahBende de var pko kilo verince adetim düzeldi hormonlarım çok şükür güzel çıkıyor yumurtalarda zincirlenmiş şekilde görünüm var .. doktorun kilo ver diyorsa ver lütfen dinle doktorunu çünkü ben. Çok yararını gördüm sağlıklı bedene sahip olursak şansımız artıyor pkolu olarak