Kızlar ovulasyon testim pik mi bakar mısınız :)

Sımdı yıne test yaptım dahada sılık durumda
Merhaba bende ilk defa ovulasyon testi denedim az önce. adetim akşam bitti döngüm 27-28 gün bugün ovu testi yaptım az önce Silik çizgi çıktı acaba yumurtlamam ne zaman olur bi bilginiz var mı?

Eklentiler

• IMG_5567.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba bende ilk defa ovulasyon testi denedim az önce. adetim akşam bitti döngüm 27-28 gün bugün ovu testi yaptım az önce Silik çizgi çıktı acaba yumurtlamam ne zaman olur bi bilginiz var mı?
Sılık olan c cızgısınden daha koyu oldugunda yumurtlama oluyor koyulasıp rengı soldugunda ıse catlamıs oluyor o gunşerı degerlendır

Adetiniz düzenliyse beklenen adet tarihinde 14-15 gün önce olma olasılığı yüksek ama her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin değişiklik gösterebilir yumurtlama zamanı

Adet bitimi çizgi çıkması şaşırttı beni döngüm düzenli 27 günde oluyorum ama adetim dün bitti bugün silik çizgi gördüm yakında yumurtlayacağım demek ki

Kendımı dınlemıs gıbı oluyorum ama sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor
Canım benimde bu ay 3. Ayım hep farklı belirti yaşadım ama yumurtlamam 30 Haziran dı ve ben 29 hazirandan beri kabızım kafayı yemek üzereyim . Kuru erik incir çorba ne bulsam yedim ama yok sadece bağısaklarımdan ses geliyor o kadar senin gibi kaşık batmalarım ve bel ağrım var ama kabızlıktan mı yoksa belirti mi tabi ayırt edemiyorum

Sanırım benimki idrar yolu enfeksiyonu şimdi tuvalete gittim yaparken sorun yok da yaptıktan sonra aşırı derecede batma ve yanma oluştu ama inşallah gebelikle alakalıdır ilk gebeliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu

İnşa
lnşallah canım gebeliktir artık test yapmak için geri sayım başladı :)

27 Haziran'da klomen kullanmaya başladım dün bitti klomen ve doktorum 8 temmuzda yani pazartesi günü gitmemi söyledi ancak ovulasyon takibide yapıyorum ve yarın yumurtlama günüm şimdi yumurtlama günüm yarın olucagi için doktorun yanına 8 inde neden gidiyorum acaba iğne yappma durumu olduğu için yarın gitmessem haftaya dediği gün gitmem sorun olmazmi sonuçta yarın yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…