Kızlar ovülasyon testim pik mi

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
645
389
103
30
Bakar mısınız kızlar son yaptığım 13.gün akşamı az önce testi yaptım çok yakın diğer koyu çizgiye, dün İlişkiye girdim akşam . Bugün de girmeme gerek var mı yoksa yarın mı girsem acaba

Eklentiler

• 1000032193.webp
    33 KB · Görüntüleme: 56
Benim de sıvı alımından 30 40 dk sonra böyleydi hiç bişey içmeden yarım saat sonra daha yaptım pik gördüm sıvı alımını kesip 2 saat sonra tekrar yap eğer sıvı alımına dikkat etmediysen .
Eğer ettiysen de böyle çıktıysa yarın kesin pik benim de aynısı oldu çünkü

Sıvı alımı yapmıyorum dikkat ediyorum, tuvalet ve sıvı alımını iki saat önce yapıyoru. Testten
İnşallah bu ay olur

Test en son ki pik gibi. Siz negatife dönene kadar tekrar edin negatife döndüğü zamanda birlikte olun tam çatlama yakalarsınız inşallah

Test en son ki pik gibi. Siz negatife dönene kadar tekrar edin negatife döndüğü zamanda birlikte olun tam çatlama yakalarsınız inşallah
Piki yakaladım bu sabah. Sabah ve akşam günde iki kez İlişkiye girsem olur mu acaba daha mı garanti olır

Eklentiler

• 1000032413.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 23
Akşam yine yaptım testi yine pik gözüküyor
Bugün öğlen birde girmiştim İlişkiye
Akşam tekrar girmeme gerek var mı yoksa yarın mı İlişkiye girmek gerekir

Bir arkadaşıma doktoru demiş ki reglin bittikten sonra her an hamilelik oluşabilir. Gün aşırı değerlendir.
Bu bana çok mantıklı geldi.

Ama yine de rahat durmadım ovülasyon takibi yaptım bir yandan. Stresli bir şey bence.

sonuç olarak Biraz koyulaşma gördüğüm oldu ama asla sizinki gibi kırmızılaşmadı.
Yani teste göre kesinlikle pik olmadı fakat hamile kaldım o ay.
O yüzden ilişkinizi yaşayın istediğiniz gibi. İnşallah hamile kalırsınız bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…