Kızlar ovulasyon testime bakarmisiniz hamileyim acabaa

Onureda17

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
42
12
8
28
Adetim 2 gün gecikti evde ovilasyon testi vardi bakar misiniz sizce hamilemiyim

Eklentiler

• Screenshot_20221108-223101_WhatsApp.webp
    Screenshot_20221108-223101_WhatsApp.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 69
Gebelik durumunda test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ya da ondan daha koyu oluyor. Ama yine de bilemeyiz. Belki geç döllenmedir. Yarın sabah bir gebelik testi yapsanız?

Gebelik durumunda test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu ya da ondan daha koyu oluyor. Ama yine de bilemeyiz. Belki geç döllenmedir. Yarın sabah bir gebelik testi yapsanız?

Surekli hüsran olmasından artık korkuyorum da yapmaya 2 gün daha mı beklesem acaba

Bence olabilirsiniz. Benim de ovulasyon testim böyle çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrendim. Gebeliğin başlarında ovulasyonda T çizgisi C'den koyu çıkmıyor sanırım ama sanki yarın yumurtlama görecekmiş gibi böyle aynı renk gibi çıkıyor. Yarın ilk idrarla gebelik testi yapın merak ettim🙈 hakkınızda hayırlısı olsun🌸

Bence olabilirsiniz. Benim de ovulasyon testim böyle çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrendim. Gebeliğin başlarında ovulasyonda T çizgisi C'den koyu çıkmıyor sanırım ama sanki yarın yumurtlama görecekmiş gibi böyle aynı renk gibi çıkıyor. Yarın ilk idrarla gebelik testi yapın merak ettim🙈 hakkınızda hayırlısı olsun🌸
Amin insallah 🥰🙈🙈 dua edin

84FC23EA-AFBA-46DA-B43C-9A3EF591B7F5.webp

Kızlar soldaki en son yaptığım sağdaki bir önceki gunuydı yani bi tık koyulaşma olmuştu resimde de belli oluyor. Adetim 5 gün gecikti bunları yaptığımda gecikmenin 2 ve 3. Günüydü. Lh artıyor gibi duruyordu testlerde. Sizce benim hamile olma ihtimalim kaç? Normalde adetime yakın kontrol çizgisini bile zor gören insanım

Eki Görüntüle 3158487
Kızlar soldaki en son yaptığım sağdaki bir önceki gunuydı yani bi tık koyulaşma olmuştu resimde de belli oluyor. Adetim 5 gün gecikti bunları yaptığımda gecikmenin 2 ve 3. Günüydü. Lh artıyor gibi duruyordu testlerde. Sizce benim hamile olma ihtimalim kaç? Normalde adetime yakın kontrol çizgisini bile zor gören insanım
Bence hamile gibisiniz kan verin emin olun yarın 🥰

Herkes pik diyor ben 1 ay denedim pik görmedim yumurtlama zamanı bile o yüzden test yapmayı bırakmıştım. Elimde kalan testlerde böyle gitti. Umudu bile çok güzel ama hüsran olacak diye de korkmuyor değilim. Sizin hamile gibisiniz lafınız bile içime umut serpti 🙏🏻

Eki Görüntüle 3158487
Bunlar ovulasyon testi mi?

Belirti olarakta adet gününden itibaren bir kaç gün kasık bel ağrısı oldu akıntım şeffaf günde bir kere dolu yumurtlama akıntısı gibi geliyo oda beyaz. Şuan sadece şeffaf akıntım kaldı başka bir belirtim yok olanda gitti

Evet lh diye belirttim ama ovulasyon yazmamışım
Silik çıkmış çünkü
Genelde ikisi de koyu olunca gebelik şüphesi oluşuyor
En doğrusu kan vermek birkaç gün daha bekleyip
Yukardaki arkadaş hcg testi sanmış sanırım yanlışlık olmuş
Hayırlı haberler alırsınız inş.

Kizlar merhaba adetim 3 gün gecikti gebelik testi böyle sizce hamile olabilir miyim iki yıldır deniyoruz 😪

Eklentiler

• IMG_20221108_231116.webp
    IMG_20221108_231116.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Silik çıkmış çünkü
Genelde ikisi de koyu olunca gebelik şüphesi oluşuyor
En doğrusu kan vermek birkaç gün daha bekleyip
Yukardaki arkadaş hcg testi sanmış sanırım yanlışlık olmuş
Hayırlı haberler alırsınız inş.
Bende zaten adet günümden sonra yada adetime yakın kontrol çizgisini bile zar zor gördüğümden danışmak istemiştim evet maalesef hcg sanılmış düzelttiğiniz için teşekkürler 🙏🏻

Back
X