- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Kizlar dün ve bu sabah birtane yaptim sizce catlamis mi yumurtam? Yarin ve diger günümü degerlendirmeliyim yardimci olurmusunuz Bugün yaptigim 14 gün oluyor Pik olmusmu hic anlamiyorum Eki Görüntüle 3329998
Kizlar dün ve bu sabah birtane yaptim sizce catlamis mi yumurtam? Yarin ve diger günümü degerlendirmeliyim yardimci olurmusunuz Bugün yaptigim 14 gün oluyor Pik olmusmu hic anlamiyorum Eki Görüntüle 3329998
Evet pik olmuş bugunu ve yarını değerlendirin, dünü de değerlendirdiyseniz iyi olurKizlar dün ve bu sabah birtane yaptim sizce catlamis mi yumurtam?
Yarin ve diger günümü degerlendirmeliyim yardimci olurmusunuz
Bugün yaptigim 14 gün oluyor
Pik olmusmu hic anlamiyorum
Eki Görüntüle 3329998
Canım 05 tarihli olan ben PİKİMMM PİKK diyor. Bugünkü test nasıl? Silikleştiğinde çatlama olmuş demek oluyor. Pik demek de yumurta gerekli olgunluğa ulaştığında vücutta yumurtanın çatlayıp tüplere salınmasını sağlamak için 24-36 saat önce lh hormonu fazla salgılanır yani biz de ovulasyon testinde pik görürüz. Lh hormonu düşmeye başladığında da testteki t çizgisi pike göre silikleşir bu da yumurta çatladı ve tüplere salındı demek. Yumurtanın canlılık süresi yaklaşık 12-24 saattir. Spermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gündür. Yani pik olduğundaki ilişkiden olan sperm de yumurtayı dölleyebilir. Ama çatlamayı değerlendirmek iyi olur, ihtimalleri artırır. Çatlama sonrasında ovu testi yapmanıza gerek kalmıyor.Kizlar dün ve bu sabah birtane yaptim sizce catlamis mi yumurtam?
Yarin ve diger günümü degerlendirmeliyim yardimci olurmusunuz
Bugün yaptigim 14 gün oluyor
Pik olmusmu hic anlamiyorum
Eki Görüntüle 3329998
Tesekür ederim canim dünü degerlendirdikCanım 05 tarihli olan ben PİKİMMM PİKK diyor. Bugünkü test nasıl? Silikleştiğinde çatlama olmuş demek oluyor. Pik demek de yumurta gerekli olgunluğa ulaştığında vücutta yumurtanın çatlayıp tüplere salınmasını sağlamak için 24-36 saat önce lh hormonu fazla salgılanır yani biz de ovulasyon testinde pik görürüz. Lh hormonu düşmeye başladığında da testteki t çizgisi pike göre silikleşir bu da yumurta çatladı ve tüplere salındı demek. Yumurtanın canlılık süresi yaklaşık 12-24 saattir. Spermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gündür. Yani pik olduğundaki ilişkiden olan sperm de yumurtayı dölleyebilir. Ama çatlamayı değerlendirmek iyi olur, ihtimalleri artırır. Çatlama sonrasında ovu testi yapmanıza gerek kalmıyor.
Allahtan degerlendirdikEvet pik olmuş bugunu ve yarını değerlendirin, dünü de değerlendirdiyseniz iyi olur
Koyu çıkmış ayın 5 inde pik olmuş.Tesekür ederim canim dünü degerlendirdik
Bugünde test yaptim silik cikti biraz iyiki dünü degerlendirdim hayirlisi artik :)Koyu çıkmış ayın 5 inde pik olmuş.
Yani çatlamaya hazır.
Bir sonraki testte silik çıktıysa yani dün, sen bugünü de değerlendir
Dün silik çıktı mı pekiBugünde test yaptim silik cikti biraz iyiki dünü degerlendirdim hayirlisi artik :)
Dün silikti cikti ama degerlendirmedikDün silik çıktı mı peki
Çünkü silik çıkması önemli
Aklında bulunsun pik günü de önemli tabi ilişki için ama çatlama günü daha da önemli. Eşinin spermleri ne kadar canlı kalır ya da senin yumurtalıkların ortamı spermi ne kadar canlı tutar bundan hiçbir zaman emin olamayacağımız için çatlama günü mutlaka ilişki olsunDün silikti cikti ama degerlendirmedik
Ay insallah cok tesekür ederim hersey icinAklında bulunsun pik günü de önemli tabi ilişki için ama çatlama günü daha da önemli. Eşinin spermleri ne kadar canlı kalır ya da senin yumurtalıkların ortamı spermi ne kadar canlı tutar bundan hiçbir zaman emin olamayacağımız için çatlama günü mutlaka ilişki olsunpik çıktığında yumurta henüz çatlamıyor.
Silik çıktığında çatlıyor ve sperm gelsin diye bekliyor.
İnşaAllah bu ay hayırla sağlıkla tutsun gğzel haberi bize de verama tutmazsa da bu yazdıklarım aklında bulunsun,herşey gönlünüzce olsun
Normaldir çatlamayla alakalı olabilirAy insallah cok tesekür ederim hersey icinbu ay ilk defa ovülasyon basladim bakalim,ayrettende folik asit verdi doktorum umarim tutar. Bugün birden bire kasik agrim vardi ama normaldir diye düsüniyoum
Canim kasik agrim halen devam ediyor,acaba bu ay klomen kullandigim icin midirNormaldir çatlamayla alakalı olabilir
Çatlama gördün ya artık gerisine takılma derim. Daha doğrusu vücudunu dinleme onlar orada napıyorsa yapsın sen günlük işine bakCanim kasik agrim halen devam ediyor,acaba bu ay klomen kullandigim icin midir
Hahahah Ay alemsinÇatlama gördün ya artık gerisine takılma derim. Daha doğrusu vücudunu dinleme onlar orada napıyorsa yapsın sen günlük işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?