Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Kızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor
Koyulasiyor sa gebelik olabilirmis. Bnde yaptim daha cok pembe ve adetim 3/4 gun varKızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor
Koyulaşmaya devam ederse gebelik olabilir bir kaç gün daha takip edip kan testi verebilirsiniz. Diğer ihtimal bazı kadınlar ay içinde iki kez yumurtlama görebiliyor adetten bir gün önce dahi yumurtlama olabiliyor.Kızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor
Silik çizgi var gibi amaEki Görüntüle 3586739 Eki Görüntüle 3586739
Gebelik testim negatif daha once yapmistim cok silikti ovu den sonra
Bu bugun yaptigim ovulasyon testim adetime 3/4 gun kalaSilik çizgi var gibi ama
Ovulasyon testi hamilelik olustuysa ikinci cizgi koyulasir diyenler war ama ne kadar dogru bilemem bende denemek icin yaptim silik cikti. 9 mayis adet tarihim catlatma oldum bekliyorumBu bugun yaptigim ovulasyon testim adetime 3/4 gun kala
Hamile olabilirsinizKızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor
Ha pardon ben bu yaptığınız gebelik testi sandım. Koyuluk gitmiş 2 kere mi yumurtladınız acaba ondan da öyle olmuş olabilirBu bugun yaptigim ovulasyon testim adetime 3/4 gun kala
Evet bir haftadır bel ağrısı var çok fazlabelirtilerin varmi? Benim de son adet tarihim 12 nisan, bat gunum 7/8 mayis
İnşallah bakalım hayırlısı artıkHamile olabilirsiniz
Belkide umarım gebelik vardır belirtilerim de var bel ağrısı 1 haftadır varKoyulaşmaya devam ederse gebelik olabilir bir kaç gün daha takip edip kan testi verebilirsiniz. Diğer ihtimal bazı kadınlar ay içinde iki kez yumurtlama görebiliyor adetten bir gün önce dahi yumurtlama olabiliyor.
Canım bu adete 3 4 gün kala yaptığın ovulasyon testi miEki Görüntüle 3586739 Eki Görüntüle 3586739
Gebelik testim negatif daha once yapmistim cok silikti ovu den sonra
28 nisan daha cok silikti sanki tekrar koyulasmis biraz tmm tesekur edrimOvulasyon testi hamilelik olustuysa ikinci cizgi koyulasir diyenler war ama ne kadar dogru bilemem bende denemek icin yaptim silik cikti. 9 mayis adet tarihim catlatma oldum bekliyorum
Yok ovulasyon degil’olsa bilirim agrim olur akintim olur testim daha net cikar adetime yaklastim gebelikten supelendim ama gebelik gozle gorulecek cizgi yokHa pardon ben bu yaptığınız gebelik testi sandım. Koyuluk gitmiş 2 kere mi yumurtladınız acaba ondan da öyle olmuş olabilir
evt bugunCanım bu adete 3 4 gün kala yaptığın ovulasyon testi mi
Ben bu şekilde öğrendim gebeliğimi bu arada sadece adetten bir iki gün önce yaptığım da koyuydu adet günü yaptığım da ise belirgin şekilde iki çizgi de de koyuluk vardı gebelik testi yaptım sonrasında.Bel ağrısı ve kasık ağrısı baya vardı ki hala belirgin bir şekilde devam ediyor yani hamilelik belirtisi yaşadığınız.Belkide umarım gebelik vardır belirtilerim de var bel ağrısı 1 haftadır var
Ay inşallah canım benim normalde diğer ay tedaviye başlıyordum adet olmayı bekliyordum bakalım inş olurda gerek kalmazBen bu şekilde öğrendim gebeliğimi bu arada sadece adetten bir iki gün önce yaptığım da koyuydu adet günü yaptığım da ise belirgin şekilde iki çizgi de de koyuluk vardı gebelik testi yaptım sonrasında.Bel ağrısı ve kasık ağrısı baya vardı ki hala belirgin bir şekilde devam ediyor yani hamilelik belirtisi yaşadığınız.