Kızlar ovulasyon testime bakın

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
593
167
23
24
Kızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı anlamadım bu ne demek oluyor
Koyulaşmaya devam ederse gebelik olabilir bir kaç gün daha takip edip kan testi verebilirsiniz. Diğer ihtimal bazı kadınlar ay içinde iki kez yumurtlama görebiliyor adetten bir gün önce dahi yumurtlama olabiliyor.

belirtilerin varmi? Benim de son adet tarihim 12 nisan, bat gunum 7/8 mayis

Bu bugun yaptigim ovulasyon testim adetime 3/4 gun kala
Ovulasyon testi hamilelik olustuysa ikinci cizgi koyulasir diyenler war ama ne kadar dogru bilemem bende denemek icin yaptim silik cikti. 9 mayis adet tarihim catlatma oldum bekliyorum

Koyulaşmaya devam ederse gebelik olabilir bir kaç gün daha takip edip kan testi verebilirsiniz. Diğer ihtimal bazı kadınlar ay içinde iki kez yumurtlama görebiliyor adetten bir gün önce dahi yumurtlama olabiliyor.
Belkide umarım gebelik vardır belirtilerim de var bel ağrısı 1 haftadır var

Ovulasyon testi hamilelik olustuysa ikinci cizgi koyulasir diyenler war ama ne kadar dogru bilemem bende denemek icin yaptim silik cikti. 9 mayis adet tarihim catlatma oldum bekliyorum
28 nisan daha cok silikti sanki tekrar koyulasmis biraz tmm tesekur edrim

Ha pardon ben bu yaptığınız gebelik testi sandım. Koyuluk gitmiş 2 kere mi yumurtladınız acaba ondan da öyle olmuş olabilir
Yok ovulasyon degil’olsa bilirim agrim olur akintim olur testim daha net cikar adetime yaklastim gebelikten supelendim ama gebelik gozle gorulecek cizgi yok

Belkide umarım gebelik vardır belirtilerim de var bel ağrısı 1 haftadır var
Ben bu şekilde öğrendim gebeliğimi bu arada sadece adetten bir iki gün önce yaptığım da koyuydu adet günü yaptığım da ise belirgin şekilde iki çizgi de de koyuluk vardı gebelik testi yaptım sonrasında.Bel ağrısı ve kasık ağrısı baya vardı ki hala belirgin bir şekilde devam ediyor yani hamilelik belirtisi yaşadığınız.

Ben bu şekilde öğrendim gebeliğimi bu arada sadece adetten bir iki gün önce yaptığım da koyuydu adet günü yaptığım da ise belirgin şekilde iki çizgi de de koyuluk vardı gebelik testi yaptım sonrasında.Bel ağrısı ve kasık ağrısı baya vardı ki hala belirgin bir şekilde devam ediyor yani hamilelik belirtisi yaşadığınız.
Ay inşallah canım benim normalde diğer ay tedaviye başlıyordum adet olmayı bekliyordum bakalım inş olurda gerek kalmaz🥰

Back
X