Kızlar ovulasyon testime devam etmelimiyim

Gurbetgelini01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
7
0
1
32
Merhaba kızlar bundan 3 yıl öncede yine burada ovulasyon paylaşımı yapıp yorumlamıştık arkadaşlarımla ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi tekrar başladım. Adetim çok gecikti bende biter bitmez başladım bu ay 20 ocakta baya belirgin çıktı fakat c çizgisi kadar değildi eşimde hergun evde olur ogun göreve çağırıldı bende dahada koyu olması lazım zaten sikmayalim canımızı dedim ama 2 gündür tamamen silik çıkıyor acaba ogundu biz mi kaçırdık yapmaya devam edeyim mi 3 yıl öncekinde kötülük üste üste artmıştı böyle birgun sonra birden siliklesmemisti

Eklentiler

• IMG_2734.webp
    IMG_2734.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_2733.webp
    IMG_2733.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba kızlar bundan 3 yıl öncede yine burada ovulasyon paylaşımı yapıp yorumlamıştık arkadaşlarımla ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi tekrar başladım. Adetim çok gecikti bende biter bitmez başladım bu ay 20 ocakta baya belirgin çıktı fakat c çizgisi kadar değildi eşimde hergun evde olur ogun göreve çağırıldı bende dahada koyu olması lazım zaten sikmayalim canımızı dedim ama 2 gündür tamamen silik çıkıyor acaba ogundu biz mi kaçırdık yapmaya devam edeyim mi 3 yıl öncekinde kötülük üste üste artmıştı böyle birgun sonra birden siliklesmemisti
Yumurtalama yok maalesef

Canım bence 21 de yumurtlamışsın bir gün sonra yap yani bugünü değerlendir inşallah tutar
Yumurtlama değil insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen T çizgisi silik olunca yumurtlama olmuş olmuyor aynı koyulukta ya da T daha koyu olunca yumurtlama oluyor

yumurta çok fazla büyümeden çatlamış,bu ay benimde böyle oldu.

Ben devam ettim ve bu şekilde 21. Günü değerlendiremedik ama yumurtlama yokmu son günlerde hafif koyu çıkıyor üst uste

Back
X