Kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız lütfeen🙏🏻🥰

ankara0619

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
734
227
18
35
Üç aydır ovulasyon testi yapıyorum her ay başka başka çıkıyor kafam iyice karıştı kızlar bilenler yorumlayabilir mi nolur pik olmuş mu yada bu ay olmayacak mı teste devam edeyim mi

Eklentiler

• IMG_4355.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 52
Üç aydır ovulasyon testi yapıyorum her ay başka başka çıkıyor kafam iyice karıştı kızlar bilenler yorumlayabilir mi nolur pik olmuş mu yada bu ay olmayacak mı teste devam edeyim mi
19 temmuzda yaptığınız test pik çatlama da olmuş değerlendirdiniz mi

19 temmuz pik işte değerlendirdiniz mi ? Bugünü de değerlendirin

Bunları 5 er saat arayla yaptım chatgbt pozitif değil dedi ama her ay maximum bu kadar koyulukta görüyorum kızlar ben yumurtlamıyor olabilir miyim
19 temmuzda yaptığınız test pik çatlama da olmuş değerlendirdiniz mi

Eklentiler

• IMG_20250720_161546.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
Bunları 5 er saat arayla yaptım chatgbt pozitif değil dedi ama her ay maximum bu kadar koyulukta görüyorum kızlar ben yumurtlamıyor olabilir miyim

Eki Görüntüle 3619745
Ayy sakin o yapay zekaya inanma kizz. Allah seni benim testim bunun gibi pikti birindede daha koyuydu hepsine pik değil dedi bilmesem inancam yani diyorum bak ikisi aynı koyulukta nasıl pik değil .. bana yazdığı su "anlıyorum seni çok heyecanlı bir surectesin bekliyorsun ama henüz pik değil yapamaya devam et" . Şaka gibi bide seni inandırmaya çalışıyor

Yaaa çok üzüldüm acaba dedim bende bi sıkıntı mı var olmuyor mu yumurtlama geçen gün menopoza girdim diye ağladım rabbim hak eden isteyen herkese anne olmayı nasip etsin aratmasın gerçekten bu psikoloji çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…