Testine devam et canım bir kaç güne tahminen yumurtlama olur.
Yapmaya devam et canım
Merhaba nolur benimkinede bakın beden hep böyle kırmızı çatlama olmuşmu sizceYapmaya devam et canım
İlk yaptığımda yoktu şimdi böyle olamaya başladı daha catlamamiş demiTestine devam et canım bir kaç güne tahminen yumurtlama olur.
Yapmaya devam et canım
Hayır kuzum daha yeni koyulaşıyor t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlamadır. Aynı saatte yapmaya çalışDaha catlamamiş demi ilişkıye ne zaman girılıyo
Bazen yumrtlama 2 gün sürebilir canım ama sanki silikleşiyor gibi zaten değerlendirmişin ve testine devam et silikleştiğini görMerhaba nolur benimkinede bakın beden hep böyle kırmızı çatlama olmuşmu sizce
Teşekkürlerim ederım hergün atırım zaten bakarmısınızHayır kuzum daha yeni koyulaşıyor t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlamadır. Aynı saatte yapmaya çalış
T çizgisi silinmeye başlarsa da çatlamadır
Yumurtlama gunu değerlendirilimeli çatlama ve ertesi 3gun değerlendirilmelidir
İnşallah tutunmuştur Allahım nasip etsin sizce bugün değerlendiriyim miBazen yumrtlama 2 gün sürebilir canım ama sanki silikleşiyor gibi zaten değerlendirmişin ve testine devam et silikleştiğini gör
Değerlendir canımm her ihtimale karşıİnşallah tutunmuştur Allahım nasip etsin sizce bugün değerlendiriyim mi
Tamam canımDeğerlendir canımm her ihtimale karşı
At kuzum bakarım etiket yap olur muTeşekkürlerim ederım hergün atırım zaten bakarmısınız
Tamam canım akşam bide akşam yapıyım mıAt kuzum bakarım etiket yap olur
Yok canım aynı saatlerde yap gunde 1kezTamam canım akşam bide akşam yapıyım mı
Sizin daha yumurtlamanız olmamış zaten çatlama sonraki iş teste devam edinMerhaba nolur benimkinede bakın beden hep böyle kırmızı çatlama olmuşmu sizce
Biliyorum sonraki iş çatlamaSizin daha yumurtlamanız olmamış zaten çatlama sonraki iş teste devam edin
Belirtiler yumurtlamadan bi kaç gün önce başlayabilir merak etmeyin kaçmaz yumurtlama takip ediyorsunuzBiliyorum sonraki iş çatlamaama yumurtlama var gibi belirtiler var
Bugün kahverengi hafif kırmızı akıntım geldi peki bu normalmiBelirtiler yumurtlamadan bi kaç gün önce başlayabilir merak etmeyin kaçmaz yumurtlama takip ediyorsunuz
Gebelik testi yaptın mı canımBugün kahverengi hafif kırmızı akıntım geldi peki bu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?