Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulsyon fikri ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynurrrr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
246
109
23
34
Kızlar daha öncesi elimde test yoktu bu hafta tahmini tarih olarak yumurtlama diye düşünerek Cumartesi Pazar Pazartesi iliski oldu bugün test alıp yaptım bugün yumurtlamamı aceba yoksa bu gün değerlendirmeliymiyim yoksa sperm kalitesi için bu günü ara mi vermeliyim

Eklentiler

• B32D6745-34CE-44DD-B4A5-A10D5751D2EB.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
Yarın daha iyi olur canım. Test yapmaya devam et silikleşince çatladı demek sonra da 24 saat yaşıyor. Dün akşam mı değerlendirdiniz? Sabah birdaha yap testi.

Yarın daha iyi olur canım. Test yapmaya devam et silikleşince çatladı demek sonra da 24 saat yaşıyor. Dün akşam mı değerlendirdiniz? Sabah birdaha yap testi.
Dün değerlendirdim canim bugün karar veremedim çok üst üste yapıyorum sperm kalitesi düşer diye kafam karışık

Zaten 3 gün üst üste yapmışsınız. Bugün bekleyin yarın değerlendirin bence

Dün değerlendirdim canim bugün karar veremedim çok üst üste yapıyorum sperm kalitesi düşer diye kafam karışık
Evet zaten şuan hazırda sperm vardır rahminde 3 gün üst üste kalite düşmüş olabilir. Biraz dinlensin. Keçi boynuzu pekmezi varsa bir iki kaşık yedirin eşinize. Yarın değerlendirin derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…