• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelleden sonra 13.gün bhcg 18.27 düşük bir değer mi??

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
4.516
1.387
83
35
Merhaba kızlar 16 Mayıs Cuma akşamı ovitrelle vurdum ilk ilişki 17 Mayıs cumartesi ve 18 Mayıs pazar günü yani 36.saatte oldu iki gündür testlerim silik çıkınca bugün iğneden sonra 13.gün bhcg 18.27 çıktı sizce düşük bir değermi ?? Açıkçası çok zaman olmadı ilişki üzerinden bakarsak 11.gün hatta yorumlarınıza ihtiyacım var 😔

Ovitrelleninde Bhcg üzerinde etkisi oluyor yanıltıcı sonuçlar da çıkıyor malasef. O yüzden zamaninizi bekleyip yeniden test yapmanızı tavsiye ederim

Merhaba kızlar 16 Mayıs Cuma akşamı ovitrelle vurdum ilk ilişki 17 Mayıs cumartesi ve 18 Mayıs pazar günü yani 36.saatte oldu iki gündür testlerim silik çıkınca bugün iğneden sonra 13.gün bhcg 18.27 çıktı sizce düşük bir değermi ?? Açıkçası çok zaman olmadı ilişki üzerinden bakarsak 11.gün hatta yorumlarınıza ihtiyacım var 😔
İki gün arayla tekrarla canım inşallah vardır

Eğer iğne etkisi geçtiyse gebeliğin çok yenidir ondan değer düşük çıkmış olabilir iki gün arayla yine kan verin inşallah yükselir 😊
Evet canım iğne etkisi geçmişti nebilim deger sağlıksız düşük bir değer diyenler oldu bende üzüldüm yani sonuçta ilişkinin üstünden 11 gün geçmiş yani kaç olmalıydı bilemedim 🙄

Bilemedim canım
Beni tanırsan eğer aralıkta birlikte çatlama ignesi yaptırmıştık ben bu ay kendlilgdrn hamile kaldım 71 ile öğrendim yavrumu 400 800 derken artmaya başladı ama maalesef dün kanama sonucu düşük yaptım umarım sen yavruna kavuşursun düşük değere takılma bende çok takıldım ama artıyordu sadece haftasına göre çok düşük geliyordu betam 5 haftalıktık ama küçüktü değer

Beni tanırsan eğer aralıkta birlikte çatlama ignesi yaptırmıştık ben bu ay kendlilgdrn hamile kaldım 71 ile öğrendim yavrumu 400 800 derken artmaya başladı ama maalesef dün kanama sonucu düşük yaptım umarım sen yavruna kavuşursun düşük değere takılma bende çok takıldım ama artıyordu sadece haftasına göre çok düşük geliyordu betam 5 haftalıktık ama küçüktü değer
Hatırladım seni canım çok üzüldüm inşallah atlatırsın seni anlıyorum ben 5 düşük yaptım daha önce peki yumurtlama da mı takip etmedin 71 nezaman çıktı regline sonra mı yada yumurtlamadan kaç gün sonra

Hatırladım seni canım çok üzüldüm inşallah atlatırsın seni anlıyorum ben 5 düşük yaptım daha önce peki yumurtlama da mı takip etmedin 71 nezaman çıktı regline sonra mı yada yumurtlamadan kaç gün sonra
Canım 3 yıl sonunda oldu en azından oluyor rahatlığı var şuan içimde benim bu çatlama tedavilerinden kaynaklı adetlerim salak haller aldı normalde 25 gün olan döngüm 40 günleri geçmeye başladı her neyse Nisan 14 de adet oldum 5 gün sürdü annemlerin yanına gittim tam 21 nisanda 3 gün lekelendim bunu şubat ayında da yasmıstım yani bi ay içinde iki adet gibi neyse ben onu adetten saymadım adet günümü bekledim gelmedi 2. Adetim yani 18 mayısı bekledim gelmedi test yaptım öifr çizgi ben şok yani gecikmenin 3. Günü falandı 71 çıktı araya hafta sonu girdi patatesi yani 4 gün sorma verdim 448 gibi birsey çıktı sonra kahverengi lekelm geldi kan gerdim 800 sonra kıpkırmızı kan geldi ve ben koşarak gittim ama betam 1 saat içinde maalesef 500 düştü şuan veya takibindeyim sıfırlanması için kan vereceğim sürekli sonra kadın doğuma ravdu aldım içim temizlenmiş ise devam edeceğim bu arada ymrutlama takibi yapmadım sadece 1 gece de hamile kaldım bazı sebeblerden ilişki yaşamadık ama 1 gecede oldu düşük yaptığım için adet be zaman olurum ne zaman yumurtlarım bilmiyorum test alış devam edeceğim kafanı şişiridn umursarım değerin güzel artık bitanem önemli olan düşük olmadı değil 2 katına artması evet benimki arttı ama düştü bence haftasına göre beta çok çok önemli

Evet canım iğne etkisi geçmişti nebilim deger sağlıksız düşük bir değer diyenler oldu bende üzüldüm yani sonuçta ilişkinin üstünden 11 gün geçmiş yani kaç olmalıydı bilemedim 🙄
Bence normal diye düşünüyorum daha reglin gecikmemiş bile dimi. Ben iki gebeliği mi de adet gecikmesinin 5. Günü öğrenmiştim biri 180 diğeri 160 lardaydı ve düzenli olarak yükseldi. İkinciyi 6 haftalıkken kanamam oldu kaybettim

Bence normal diye düşünüyorum daha reglin gecikmemiş bile dimi. Ben iki gebeliği mi de adet gecikmesinin 5. Günü öğrenmiştim biri 180 diğeri 160 lardaydı ve düzenli olarak yükseldi. İkinciyi 6 haftalıkken kanamam oldu kaybettim
Evet canım iki aydır reglimi ayın 2 sinde oluyoru hep inşallah yükselir

Back
X