Kızlar oyun parkında hangi marka model almalıyım

sunny baby nin cibinlikli fln bi modeli var yeni cıkmış fiyatı da cok uygun,renkleri de cok cici:)

ben daha almadım canım ama 70-140 alcam rahat rahat yatsın bebişko diye. kraft ın 504 modelini beğendim bakalım kısmetse onu alıcaz.

bende kraft 504 düşünüyorum renklerde kararsızım ama ölçüleri 70-140 değil 70-110 504 modelinin bilginiz olsun..

pierre cardin markasının modelleri güzel ama fiyat olarak pahalı, sunny baby modelleri de çok kullanışlı üstelik fiyat olarak ta gayet uygunlar. Ben de 36 haftalık hamileyim, sunny baby marka alacağım sanırım bugün yarın

Kizlar, benim de su iki model hosuma gidiyor.
Graco Contour electra Deluxe Graco Graco Contour Electra Deluxe Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

ve de Chicco Lullaby LX
:Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı 60701 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Sizce nasil?

Chicco'nun modelini gordum ve kumasi cok guzel. Hisir hisir etmeyenlerden. Bebekler hisir hisir eden kumaslardan rahatsiz oluyorlarmis. Daha once okumustum kk'da.

bende kraftın 504ünü aldım kırmızı gri olandan, sunny babynin çin malı olduğu söylendi satıcı öyle dedi, hem dikişleri hem kumaş kalitesi güzel değil tamam renkleri modelleri hoş ama çocuğumuzun sağlığı daha değerli, yatak önemli demiş bir arkadaş ama bu çocuklar hareketlendik sıra o kumaşlara dokunacak ,ayağa kalkıp bir şekilde yalayacak yani kumaşla öyle ya da böyle haşır neşir olacak ,bence iyi düşünmek gerek, kraft hem uygun hem kaliteli... diğer markalar pahalı geldi bana açıkçası...

Çin malı olayını bilmiyordum, o zaman haklısın ben de almam sunny baby, yatak daha önemli derken en pahalısından olması şart değil demek istedim ama tabiki kaliteli olmalı

ben de kraft aldım pembe gri modelinden :) çok kaliteli ve cibinliği de var.resimlerinde cibinlik gösterilmiyor ama her modelinde var .sunny babyyi tavsiye etmem görünüşü güzel cıvıl cıvıl ama hem küçük hem de dokunsan parçalanacakmış gibi duruyor.parkın içine de bebeğin vücut şeklini alan yataklardan aldım fiyatı da çok uygun :)

Çin malı olayını bilmiyordum, o zaman haklısın ben de almam sunny baby, yatak daha önemli derken en pahalısından olması şart değil demek istedim ama tabiki kaliteli olmalı

bende öyle olduğunu bilmiyorum satıcı dedi bizede,yoksa bende sunny babyden beğenmiştim :)
yok bende pahalı olan kalitelidir demiyorum, kraft hem uygun hem kaliteli diyorum...
içine ne siniyorsa onu al canım...

evet arkadaşın dediği gibi cibinliğide var ,
ve yine dediği gibi sunny baby hem dar hem uyduruk
bende dediğin yataklardan aldım inşallah memnun kalırız
az kaldı bakalım göreceğiz :)

Ben chicco lullaby LX-gri aldım, boyutu(dış) 100x70x77,5..

Ve hangi boyut 60-120 mi yoksa 70-140 mı özellikle hangi marka

Eğer başka karyola almayacaksan, asıl yatağı olarak kullanacaksan büyük boyutlu ve sağlam-dayanıklı bir ürün alman daha iyi olur bence, 70x140 yani. Ama benim gibi asıl yatağını başka alacaksan büyük bir şeye gerek yok diye düşünüyorm. Ben park yatağın dışında 80x140 bir karyola aldım o nedenle yukarda söylediğim gibi 70x100 ölçüsünde aldım park yatağı.

kızlar ben kraft kullanıyorum chicconun lullaby modeline benzeyeni adını unuttum şimdi.300 küsüre aldım.kızım 2 aylık kumaşı falan iyi de sallanınca gıcırdıyo çocuğu uyutamıyorum sallayarak çok hafif sallamak gerekiyo.aldığınız yerlerde denetin sallamasına falan da bakın.gırç gırç çok kötü oluyo ben özelcan bebeden almıştım.

Chicco'yu nereden ve ne kadara aldin?
Bir de, park yatak icin uyku setlerinin olcusu nedir? Cunku yazdigin bir suru olcude park yatk var. Acaba butun park yatk uyku setleri uyguin oluyor mu?

Kraft'in hangi modeli aldigin?

Chicco'yu nereden ve ne kadara aldin?
Bir de, park yatak icin uyku setlerinin olcusu nedir? Cunku yazdigin bir suru olcude park yatk var. Acaba butun park yatk uyku setleri uyguin oluyor mu?

Kraft'in hangi modeli aldigin?

Park yatağı Aralık/2010'da Joker'den 359 TL'ye almıştım-iç yatağı hariç-. O alışverişte başka şeyler de aldığımız için(bebek arabası) weewell'in 399 TL'lik monitörlü bebek telsizi bedavaya gelmişti, o yüzden direkt bu fiyatla değerlendirmemek lazım.
Uyku setlerini bilmiyorum çünkü park yatağa özel bir uyku seti almadım. Yatak ölçüsü dersen 65x95x5 cm ölçüsünde yatak veriyorlar bu model için, o da şu an Joker'de 45 TL (sünger olanı). Bu yatak ölçüsüne göre olan setlere bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…