Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve hangi boyut 60-120 mi yoksa 70-140 mı özellikle hangi marka
ben daha almadım canım ama 70-140 alcam rahat rahat yatsın bebişko diye. kraft ın 504 modelini beğendim bakalım kısmetse onu alıcaz.
Çin malı olayını bilmiyordum, o zaman haklısın ben de almam sunny baby, yatak daha önemli derken en pahalısından olması şart değil demek istedim ama tabiki kaliteli olmalı
ben de kraft aldım pembe gri modelinden :) çok kaliteli ve cibinliği de var.resimlerinde cibinlik gösterilmiyor ama her modelinde var .sunny babyyi tavsiye etmem görünüşü güzel cıvıl cıvıl ama hem küçük hem de dokunsan parçalanacakmış gibi duruyor.parkın içine de bebeğin vücut şeklini alan yataklardan aldım fiyatı da çok uygun :)
Kizlar, benim de su iki model hosuma gidiyor.
Graco Contour electra Deluxe Graco Graco Contour Electra Deluxe Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ve de Chicco Lullaby LX
:Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı 60701 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Sizce nasil?
Chicco'nun modelini gordum ve kumasi cok guzel. Hisir hisir etmeyenlerden. Bebekler hisir hisir eden kumaslardan rahatsiz oluyorlarmis. Daha once okumustum kk'da.
Ve hangi boyut 60-120 mi yoksa 70-140 mı özellikle hangi marka
Chicco'yu nereden ve ne kadara aldin?Ben chicco lullaby LX-gri aldım, boyutu(dış) 100x70x77,5..
Eğer başka karyola almayacaksan, asıl yatağı olarak kullanacaksan büyük boyutlu ve sağlam-dayanıklı bir ürün alman daha iyi olur bence, 70x140 yani. Ama benim gibi asıl yatağını başka alacaksan büyük bir şeye gerek yok diye düşünüyorm. Ben park yatağın dışında 80x140 bir karyola aldım o nedenle yukarda söylediğim gibi 70x100 ölçüsünde aldım park yatağı.
kızlar ben kraft kullanıyorum chicconun lullaby modeline benzeyeni adını unuttum şimdi.300 küsüre aldım.kızım 2 aylık kumaşı falan iyi de sallanınca gıcırdıyo çocuğu uyutamıyorum sallayarak çok hafif sallamak gerekiyo.aldığınız yerlerde denetin sallamasına falan da bakın.gırç gırç çok kötü oluyo ben özelcan bebeden almıştım.
Chicco'yu nereden ve ne kadara aldin?
Bir de, park yatak icin uyku setlerinin olcusu nedir? Cunku yazdigin bir suru olcude park yatk var. Acaba butun park yatk uyku setleri uyguin oluyor mu?
Kraft'in hangi modeli aldigin?