Kızlar Özel Dua İstiyorum....

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Kendimce sıkıntılarım var buraya yazarak tekrar etmek istemem başınızı ağrıtmak istemem konularımda zaten var.....
Allah ım bu kulunun dilek ve dualarını kabul et sıkıntıalrından kurtar diye dua ederseniz sevinirim....

durumunu hiç bilmiyorum
ama senin için ve herkes için
hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Allah yardımcın olsun
kal sağlıcakla..

Bizim şer gördüklerimizde hayır,hayır gördüklerimizde şer vardır. o yüzden bunu biz değil,ancak Rabbimiz bilir ve zaten Rabbimiz böyle diyor.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

Dert etme,dua et..
:34:

Kendimi çok çaresiz hissediyorum annem beni hep üzüyor ağlatıyor istediği kişiyle evlenmediğim için.
Ablamı isteyen kuzenimle,birlikte büyüdüğüm o gözle bakamayacağım,sevmediğim birine hayır dediğim için....
Ne yapacağım bilmiyorum her an dua etmeye çalışıyorum bu sıkıntıdan kurtulacak kapılar açılsın diye....
Acı çekmekten korktuğum için,net olmadığı için hocamın zamanında ilgisine karşılık veremedim,şimdiden sonra sığınmak için mantığım ara desede bir kez soğumuştur ne yapsam içim de aramak istemiyor dua ediyorum sizde edin yaşamak ağır geliyor...

Kendimi çok çaresiz hissediyorum annem beni hep üzüyor ağlatıyor istediği kişiyle evlenmediğim için.
Ablamı isteyen kuzenimle,birlikte büyüdüğüm o gözle bakamayacağım,sevmediğim birine hayır dediğim için....
Ne yapacağım bilmiyorum her an dua etmeye çalışıyorum bu sıkıntıdan kurtulacak kapılar açılsın diye....
Acı çekmekten korktuğum için,net olmadığı için hocamın zamanında ilgisine karşılık veremedim,şimdiden sonra sığınmak için mantığım ara desede bir kez soğumuştur ne yapsam içim de aramak istemiyor dua ediyorum sizde edin yaşamak ağır geliyor...

canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah.. Rabbiim sıkıntılarını gidersin...

Back
X