Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum yapan var mı? nasıl,memnun kaldınız mı?bir de oradan birşeyler veriyorlar mı bebek için?hastane çantası hazırlarken ekstra fazla bir şey almayayım yanıma?
en ince ayrıntısına kadar okumak istiyorum hikayenizi.
Özel Echomar da doğum yapanlar lütfen bilgilendirsin,teşekkürler :)
Ben geçtiğimiz yıl Echomarda doğum yaptım. Gülşen Hanım'ın hastasıydım. Sezaryanla doğum yaptım. Hem doktorumdan hem de hastaneden çok memnun kaldım. Herkes yakından ilgileniyor ve en önemlisi çok pozitifler. ben o zaman bebek çantası hazırlayıp herşeyimi götürdüm yanımda ve kendi götürdüğüm eşyaların kullanılmasını istedim. Ama gittiğinizde sorarsanız bebek hemşirelerine size hastanenin neleri verdiğini söylerler.
şimdiden hayırlı olsun bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alın.
herkese merhaba, sayfa açılalı epey olmuş. Umarım doğumlarınız sorunsuz bebişleriniz sağlıkla kucağınızdadır. Ben de sizin yaşadığınız tecrübeleri yaşama yolundayım. Bahsedilen hastane evime çok yakın. doğum polikliniğini ve yenidoğan ünitesini hiç bilmiyorum. Bİr kere röntgen çektirmiştim pek güvenilir bir yer gibi değildi ama epeyce olumlu tutumlar görüyorum. İstanbul şartlarında aynı zamanda çalışan biri olarak çook uzak yerlere gitmem mümkün değil. Acaba doğumu gerçekleşen arkadaşlar tecrübelerini bir kez de benim için aktarabilir mi? olası sorunlu doğumlarda ekip yeterince uzman görünüyor muydu?
şimdiden teşekkür ediyorum.
kızlar merhaba bende 19 haftalık hamileyim.bu hastaneyi merak ediyorum.fiyat konusunda sizi bilgilendirebilirim.telefonla görüşüp öğrendigim kadarıyla sgk normal dogum 3.200 tl.muayene ucretı de 112 tl.
dogumhane ve odaları,personel ilgisi hakkında bilgi almak istiyorum.
kızlar merhaba bende 19 haftalık hamileyim.bu hastaneyi merak ediyorum.fiyat konusunda sizi bilgilendirebilirim.telefonla görüşüp öğrendigim kadarıyla sgk normal dogum 3.200 tl.muayene ucretı de 112 tl.
dogumhane ve odaları,personel ilgisi hakkında bilgi almak istiyorum.
Canım hastaneden genel olarak tüm hastalar memnun, ben sorun yaşayanı hiç görmedim 3 yıl önce orda çalışmıştım. Hemşireler uzun yıllardır orda deneyimliler ve çok ilgililer çalışanlar memnun olduğundan hastaları da memnun ediyorlar, pek hemşire değişimi olmaz nadirdir ancak atanırlarsa ordan ayrılırlar. Kadın doğumcuların hepsi iyidir doğum için tavsiye istersen de seyhan beyü öneririm o kadar tatlı bir doktor ki keşke istanbulda olsam da ben de ona gitsem