Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Kızlar panik atağı nasıl atlatabilirz

• Konu Sahibi Konu Sahibi aslyek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aslyek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
14
1
1
25
Kızlar sizde de bebeğiniz küçükken bir şey olmasın paniği olmuş muydu ve nasıl baş etiniz

Benim bebeğim ilk doğduğunda (10 aylık şuan) savaş muhabbeti çıkmıştı .. Haberlerde yaralı çocuklar / açlıktan ölenler falan. 1 haftalık falandı. Üzüntüden hastalanmıştım bir şey olursa ya benden alırlarsa ya ölürse ya annesiz kalırsa vs. Bi şekilde atlattım ama hala aklımda neyse .. Sonra 1 aylıktı deprem oldu .. Çok şiddetli değildi 5-6 sn sürdü evde tektim gece 12 civarıydı eşim vardiyalı çalışıyor. Ağlayarak can havliyle bebeğime koştum ben koşana kadar bitti zaten ama elim ayağım boşaldı annemi aradım hemen geldi bende kaldı. Asla geçmiyor ya. Doktoruma söylediğimde rahatlatıcı ilaç tavsiye ediyor ama nereye kadar? Şuan bile kimseye emanet edemiyorum. Balkondan düşme haberleri vs. Bir de her gece rüyamda mutlaka deprem olur 😭 deprem olsa beşiğe yetişir miyim (aramız 1 mt) enkazda kalsak açlıktan ağlarsa ne yaparım? Ya ulaşamadığım bir odada olursa da ev yıkılırsa vs vs vs .. Annelik zor 🫩

16.aydan bildiriyorum. aynı durumdayım. zaten öncesinde de kaygı bozuklukları yaşıyorsanız bebekle beraber artıyor. nasıl geçer bilmiyorum. 🤷🏼‍♀️

Benim 2 aylık kızım var şu an aynı şeyi bende yaşıyorum
Valla şuan benimki de iki aylık ve dört aya kadar sadece burnundan nefes aldığı söylediğinden beri çocuğun burnunu temizliyorum açık olsa bile açık değilmiş gibi geliyor delirmeyiz değil mi 😃

Benim bebeğim ilk doğduğunda (10 aylık şuan) savaş muhabbeti çıkmıştı .. Haberlerde yaralı çocuklar / açlıktan ölenler falan. 1 haftalık falandı. Üzüntüden hastalanmıştım bir şey olursa ya benden alırlarsa ya ölürse ya annesiz kalırsa vs. Bi şekilde atlattım ama hala aklımda neyse .. Sonra 1 aylıktı deprem oldu .. Çok şiddetli değildi 5-6 sn sürdü evde tektim gece 12 civarıydı eşim vardiyalı çalışıyor. Ağlayarak can havliyle bebeğime koştum ben koşana kadar bitti zaten ama elim ayağım boşaldı annemi aradım hemen geldi bende kaldı. Asla geçmiyor ya. Doktoruma söylediğimde rahatlatıcı ilaç tavsiye ediyor ama nereye kadar? Şuan bile kimseye emanet edemiyorum. Balkondan düşme haberleri vs. Bir de her gece rüyamda mutlaka deprem olur 😭 deprem olsa beşiğe yetişir miyim (aramız 1 mt) enkazda kalsak açlıktan ağlarsa ne yaparım? Ya ulaşamadığım bir odada olursa da ev yıkılırsa vs vs vs .. Annelik zor 🫩
Valla siz atlatmissiniz en azından on aylık bizimki daha iki aylık ve neredeen gorduysem ani bebek ölümünün en çok görüldüğü ay 2.4.oldugunu gördüm ve delirmemek için kendimi zorluyorum

Back
X