kızlar panikmi yapıyorum:((

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.619
2.997
173
40
kızlar bugün trasnferimin 6 ğünü idrar testi yaptım negatif çıkt ve moralim bozuldu,daha erken oldugunu biliyorum ama olsa çıkmazmıydı ya:((

Kaçıncı gün embriyosu?

3. gün embriyosuysa zaten kesin çıkmaz net söyleyeyim :P 5. gün embriyosu ise transfer günü hariç en erken 6. günde çıkabiliyor ama kanda. İdrara geçmesi 2 günü bulabiliyor. O da çok silik oluyor. Yani çok erken yapmışsınız. Gününüzü bekleyin bence ya da doktorunuzla görüşün.

kızlar bugün trasnferimin 6 ğünü idrar testi yaptım negatif çıkt ve moralim bozuldu,daha erken oldugunu biliyorum ama olsa çıkmazmıydı ya:KK43:(
Bence erken yapmıssınız test gününüzü bekleyin benim de 10. Gün sonucum 161 di test günümü bekledim. Belki beklemesem erken yapsam benim de moralim bozulacaktı

Kaçıncı gün embriyosu?

3. gün embriyosuysa zaten kesin çıkmaz net söyleyeyim :p 5. gün embriyosu ise transfer günü hariç en erken 6. günde çıkabiliyor ama kanda. İdrara geçmesi 2 günü bulabiliyor. O da çok silik oluyor. Yani çok erken yapmışsınız. Gününüzü bekleyin bence ya da doktorunuzla görüşün.
dondrulmuş canım 1 yıldır bekliyorlar:)haklısın canım cok erken ama kalk bana atlat işte:)

Kaçıncı gün dondurulmuştu? 3.gün mü 5. gün mü?

Şimdi eski mesajlarınıza baktım doktor 13. günde yapın demiş. Sizinki 3.gün büyük ihtimalle. Gebeyseniz idrarda bu kadar erken görmeniz imkansız :) içinizi rahat tutun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

yarım saat geçmeden tekrar teste baktım hafif çizgi çıktı kızlar bu bile heyacanlandırdı beni:))

kızlar test yaptıkdan 20dakika sonra baktım silik çizği çıkmış bakarmısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.08.15.webp
    WhatsApp Image 2021-02-26 at 15.08.15.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 30
Evet görünüyor :) ama daha çok erken. Gününüzü bekleyip kan verin.

Back
X