- 19 Şubat 2020
- 5.619
- 2.997
- 173
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
kızlar bugün trasnferimin 6 ğünü idrar testi yaptım negatif çıkt ve moralim bozuldu,daha erken oldugunu biliyorum ama olsa çıkmazmıydı ya
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok erken benim idrarda 9gün hafif silik çıkmıştı 12.gün test soncum 225 dikızlar bugün trasnferimin 6 ğünü idrar testi yaptım negatif çıkt ve moralim bozuldu,daha erken oldugunu biliyorum ama olsa çıkmazmıydı ya(
Bence erken yapmıssınız test gününüzü bekleyin benim de 10. Gün sonucum 161 di test günümü bekledim. Belki beklemesem erken yapsam benim de moralim bozulacaktıkızlar bugün trasnferimin 6 ğünü idrar testi yaptım negatif çıkt ve moralim bozuldu,daha erken oldugunu biliyorum ama olsa çıkmazmıydı ya(
dondrulmuş canım 1 yıldır bekliyorlar:)haklısın canım cok erken ama kalk bana atlat işte:)Kaçıncı gün embriyosu?
3. gün embriyosuysa zaten kesin çıkmaz net söyleyeyim5. gün embriyosu ise transfer günü hariç en erken 6. günde çıkabiliyor ama kanda. İdrara geçmesi 2 günü bulabiliyor. O da çok silik oluyor. Yani çok erken yapmışsınız. Gününüzü bekleyin bence ya da doktorunuzla görüşün.
haklısın canım cok erken haftaya kadar kanı bekleyecegim yapmayacağım başka:)Bence erken yapmıssınız test gününüzü bekleyin benim de 10. Gün sonucum 161 di test günümü bekledim. Belki beklemesem erken yapsam benim de moralim bozulacaktı
bir daha yapmam ya haftaya direk kan vericem:)daha çok erken benim idrarda 9gün hafif silik çıkmıştı 12.gün test soncum 225 di
hatırlamıyorum canım ya gecen 1 seneyi geçti ,,,doktor kaliteli dedi ama inan bilmiyorumKaçıncı gün dondurulmuştu? 3.gün mü 5. gün mü?
inşallah canım salı günü gidip kan vericem iyice net olsun herşey ..Evet görünüyor :) ama daha çok erken. Gününüzü bekleyip kan verin.