Para biriktirip ayda bi çeyrek almayı hedefleyen bir topiğimiz var,orada vakit geçirirseniz siz de bizim gibi kirli çıkı olabilirsiniz.Ben de alışveriş yapmayı seven biriyim ama buraya kısa bir süre takılınca epey birikim yaptım.Gaza gelme durumu mevcut
canım o konuya baktım ama eski bir topik yenisi açılsa tekradan paylaşım olsa ne iyi olur en son 2010 da falan yazılmış valla ben konu açıcaktım ama aynı konu tekradan açılırmı bilemedim yardıma biraz desteğe ihtiyacım var senin deyiminle gaz gelmeye
canım o konuya baktım ama eski bir topik yenisi açılsa tekradan paylaşım olsa ne iyi olur en son 2010 da falan yazılmış valla ben konu açıcaktım ama aynı konu tekradan açılırmı bilemedim yardıma biraz desteğe ihtiyacım var senin deyiminle gaz gelmeye
YA KIZLAR BEN HİÇ AMA HİÇ PARA TUTAMIYORUM ELİME GEÇEN AYNI GÜN GİDİYOR VALLA ANLAMIYORUM 5YILLIK EVLİYİM BİR KURUŞ BİRİKTİREMEDİM ÜSTELİK ÇALIŞIYORUMDA SİZLER NASIL YAPIYOSUNUZ BENDE Mİ Bİ ANORMALLİK VAR BİLMİYORUM..ÖRNEKLE AÇIKLAYAYIM
BEN ALIYORUM 1200 EŞİM ALIYOR 1000 ETTİ 2200 + KİRADA YOK ARTIRAMADIĞIM GİBİ YETMİYORDA İNANIN KENDİ ÖZEL HARCADIĞIM BİŞEYİMDE YOK HEP EV ALIŞVERİŞ ÇOCUĞUN MASRAFI BİTMİYO
EN ÖNEMLİSİ BUGÜN EVE ATIYORUM PEYNİRMİ ALDIM O DAHA BİTMEDENM MARKETE GİTTİĞİMDE TKRAR ALIYORUM YA İNANIN Bİ HASTALIKMI BİLMİYORUM BİTMESİNİ BEKLEYEMİYORUM NİYE BÖYLEYİM SİZCE? EVDE SÜT VAR GİTTİM Bİ DAHA ALIYORUM YA DURSUN PARA CÜZDANIN DA YOK YA VALLA ÇILDIRICam yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?