- 28 Ekim 2011
- 1.825
- 347
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bu nasil cnmbu renkler demode oldu kalmadı bence gri tonları olan parke seçin
Mrb cnm evimin boyasi sari ya fildisi salonum kahve altin sarisi halisi kahve altinsarisi krem..perdelerimaltin sarisi cicekleri sdece.gunluk oturma odam ise murdum canm uygun bu parke ile olur die dusundum kararsiz kaldmmobılyalarınızın rengi ve tarzı nasıl? bence parkeler ev,mobılya,kapı,pencere,duvar... bunlarla guzel bır ahenk ıcıne olmalı, o nedenle tablonun tamamını gormek lazım....
Koyu renk tozu açık renk kılı belli eder orta birenk seç .Kizlar parke yaptiracagim sizce nasil acil bekliorum kararsizim kullanim ypnunden rengi nasil bu renk kullanan varmi
Asla gri tonu düşünme ahşabın socaklığı yok onda zaten senin koydugun fotolar ideal tozu göstermez mis gibi..Mrb cnm evimin boyasi sari ya fildisi salonum kahve altin sarisi halisi kahve altinsarisi krem..perdelerimaltin sarisi cicekleri sdece.gunluk oturma odam ise murdum canm uygun bu parke ile olur die dusundum kararsiz kaldm
Guzelmi cnm benim koydugum gumus mese ne koyune acik ilk konu mesaji,daki iki resmi diosun dimiAsla gri tonu düşünme ahşabın socaklığı yok onda zaten senin koydugun fotolar ideal tozu göstermez mis gibi..
Evet ilk koydugun 2 resim gayet sıcak ben gri beyaz parkeyi soğuk buluyorumGuzelmi cnm benim koydugum gumus mese ne koyune acik ilk konu mesaji,daki iki resmi diosun dimi
Tsk ederm cnm cvbn icin benim koydugum parkelri toza sac kilini belli etmeywcwgini dusunerek sectim ins dgru bi secim yaptigimi dusunuorum canim bendeEvet ilk koydugun 2 resim gayet sıcak ben gri beyaz parkeyi soğuk buluyorum