- 30 Mayıs 2025
- 61
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
Merhaba kızlar benim son adet tarihim 8 11 mayıs adetim her ay düzenli gelir 19 mayıs da korunmasız ilişkiden 16 saat sonrası ella kullandım adetim gecikmeden testler yaptım gibi silik pozitif gibi kimi negatif 7 haziran adet olmam gerekirken olmadım gecikti yine yaptım silik pozitfler var ben 11 haziran da kan verdim 1.20 çıktı adet söktürücü verdi doktor ne olur ne olmaz diye kullanmadım 16 haziran tekrar kan verdim 0.1 çıktı bunun üstüne kadın doğuma gittim alttan muayene etti pcos başlangıcı var dedi ella da kullanınca ikisi karışmış ondan olamıyorsun adet tekrar kan testi yapmaya gerek yok yeni yaptırmıştırsın dedi bunun üzerine bana duphaston verdi düzenli kullan bitir ondan sonra adet olursun dedi ben duphastonu kullanmaya başladım eşimle ilişkiye girdik sanki ilk ilişki gibi kanamam oldu ve çok ciddi bir acı oldu duphaston bitene kadar bir daha ilişkiye girmedik duphaston bitti ilişki de bir sorun yok geçti hepsi 3 gün oldu biteli ilk gün gelecek gibi oldu gelmedi bugün 3. Gündeyim ağır kaldırdım çom hafif bi lekelenmem oldu karnımda biraz ağrı var bilen biri yardımcı olabilir mi acaba gecikmemin 27. Günü adetimin üstünden 58 gün geçti