- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
- Konu Sahibi Always_My_Hearth
-
ben olsam rustik tercih ederdim. rustik beyaz olabilir. beyaz olmayacaksa da berjerlerin ayaklarının renginde seçebilirsin ama bence beyaz daha güzel görünür.
mobilyalarınızı da çok beğendim. güle güle kullanın.
mobilyanızın markasını öğrenebilir miyim :)
rustıklı annem kullanıyor cnm mutfakta ve sark odasında var sımdıye kadar hıc sıkayet ettıgını duymadım stor perdelerden sıkayet ettıgını duydum ama
aynen cnm benımsağol kuzum bak burda da bulduk birbirimizibenim mobilyalarda bunlar seninkine benziyor benimde çok hoşuma gidiyor hemde kullanışlı gözüküyor bakalım inş ev hallolsunda ona göre ayarlıyacağız
aynen cnm benımbende sevıyorum bu tarz mobılyaları cnm ıns ev halolsunda gonlune gore dosersın cnm benım
tamam cnm benım atarım ınsallah bı ceyızı doseyelımdeinş kuzum inş çeyizlerini döşeyince resmini at sende ben çok severim tam çeyiz manyağıyım
tamam cnm benım atarım ınsallah bı ceyızı doseyelımdekız alısverıs yaparken ınsan kendını kaybedıyor valla cok degısıkk bısı su ceyız
yemek takımında hepsını aldınmı cnm bende sırf beyaz cok ıstedım hatta ıstıkbalde bı model begendım ama esım hep capıcınoluları begendısonra ortak olarak bunu bulduk bende beyazdan vazgecmek zorunda kaldım senın mobılyaların cok hos duruyor koltuklar da cok hos zaten
bende 9 kasımda sozlendım 1 subatta nısanlandım sozle nısan arasında cogunu tamamladım cnm benımde hıc planda yoktuben evleneli 3 yıl oldu ama ben çeyiz almaya eşimle tanıştıktan sonra başladım evlenmeye niyetim yoktu çünkü bir başladım tam başladım eve çıkmayınca daha hala alıyom 7 senedir bitmedi sen düşün gerisini böyle biev karaca bernardo mağazaya girdimdi kfam gözüm dönmeye başlar eşimi aradımı gel çıkar beni burdan dayanamıyom derim annemlerin evde yer kalmadı şimdi oturduğumuz eve koyuyorum ama burada doldu bide çok pinpirikliyim hepsi tam aynı renk tam olacak bazen kendimden tiskinip bıkıyom yoruluyom yaa
anladım cnm benımkı beyazı gorunce bu cok bogar dedı ıkna edemedım renklerle kombıne etcem ben dıye onun ıcıne sınmeyıncede benım ıcıme sınmedı zaten bunuda bulunca ıkımızınde ortak begenısı olduyok kuzum sadece yemek masası aldık vitrin sevmiyorum zaten duruma göre belki konsol ve orta sehpa biraz pahalıya mal oldu bide ondanda istemedim tam takım bide tek oda yapacam kalabalık sevmem pek
bende 9 kasımda sozlendım 1 subatta nısanlandım sozle nısan arasında cogunu tamamladım cnm benımde hıc planda yoktuhahaha sız bır an once evınıze gecın cnm ınsallah yoksa senın ceyızlerden sıze evde yer kalmıcak valla desene
haklılar kızlar cnmayyy koptum kuzumya kız kardeşlerim var 2 tane evde ikiside isyanlarda aynı evde bize yer kalmayacak yakında ablam kendi gitti eşyaları hala burda diye dövüşürler benimle devamlı
anladım cnm benımkı beyazı gorunce bu cok bogar dedı ıkna edemedım renklerle kombıne etcem ben dıye onun ıcıne sınmeyıncede benım ıcıme sınmedı zaten bunuda bulunca ıkımızınde ortak begenısı oldu[/QUOTE
normalde kahve rengini sevmem hatta benim koltukların ayaklarına takmıştım ama şimdi içime sindisenin koltukların pembesi perdeyle çok güzel kombinli olmuş bizim bu yemek masası benim hep hayalimdi kayınvaldemle gidince bu güzel dedi ikimizde beğenince eşim bişey diyemedi normalde de seslenmezde fiyat fazla çıkınca biraz şey yaptı ama biz galip geldik kayınvaldemle hemen ittifak yaparız
bende koyuyu sevmem bıde beyaz herseyle kombınlenır sıkıldıkca degısık renklerle ufak seylerle farklı kombın olusturursun , ama ıkna olmadı benımkı , hıc sorma cnm o perdeler ıcıme dert oldu zaten bekledıgımızden bıraz fazla tuttunormalde kahve rengini sevmem hatta benim koltukların ayaklarına takmıştım ama şimdi içime sindisenin koltukların pembesi perdeyle çok güzel kombinli olmuş bizim bu yemek masası benim hep hayalimdi kayınvaldemle gidince bu güzel dedi ikimizde beğenince eşim bişey diyemedi normalde de seslenmezde fiyat fazla çıkınca biraz şey yaptı ama biz galip geldik kayınvaldemle hemen ittifak yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?