Kızlar perdem için yardım :))) sizce hangisi kullanışlı kullananlar :))

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
123
Eki Görüntüle 836481

Kızlar mobilyam bu perdelerimi de english homeda ki gibi berjerlerin deseninden çiçekli fon ve beyaz tül olacak yanlız karar veremediğim perdeleri normal kornişle mi yoksa şu ahşap rustik diyolar sanırım perdeyi halkayla takıyolar öyle mi takdırayım bide o ahşap uzun perdenin geçtiği çubuk beyaz mı yoksa kahve rengi mi daha ii olur sizce karar veremedim

yani böyle mi olsun normal korniş

yoksa böyle halkalı perde mi

:44::44::44::44:

Son düzenleme:
ben olsam rustik tercih ederdim. rustik beyaz olabilir. beyaz olmayacaksa da berjerlerin ayaklarının renginde seçebilirsin ama bence beyaz daha güzel görünür.

mobilyalarınızı da çok beğendim. güle güle kullanın.

sağol tatlım bende tam öyle düşünüyorum ama kullandınız mı kullanışlı olur mu sizce:44::44::44::44:

rustıklı annem kullanıyor cnm mutfakta ve sark odasında var sımdıye kadar hıc sıkayet ettıgını duymadım stor perdelerden sıkayet ettıgını duydum ama

rustıklı annem kullanıyor cnm mutfakta ve sark odasında var sımdıye kadar hıc sıkayet ettıgını duymadım stor perdelerden sıkayet ettıgını duydum ama

sağol kuzum bak burda da bulduk birbirimizi benim mobilyalarda bunlar seninkine benziyor benimde çok hoşuma gidiyor hemde kullanışlı gözüküyor bakalım inş ev hallolsunda ona göre ayarlıyacağız

sağol kuzum bak burda da bulduk birbirimizi benim mobilyalarda bunlar seninkine benziyor benimde çok hoşuma gidiyor hemde kullanışlı gözüküyor bakalım inş ev hallolsunda ona göre ayarlıyacağız
aynen cnm benım bende sevıyorum bu tarz mobılyaları cnm ıns ev halolsunda gonlune gore dosersın cnm benım

yemek takımında hepsını aldınmı cnm bende sırf beyaz cok ıstedım hatta ıstıkbalde bı model begendım ama esım hep capıcınoluları begendı sonra ortak olarak bunu bulduk bende beyazdan vazgecmek zorunda kaldım senın mobılyaların cok hos duruyor koltuklar da cok hos zaten

tamam cnm benım atarım ınsallah bı ceyızı doseyelımde kız alısverıs yaparken ınsan kendını kaybedıyor valla cok degısıkk bısı su ceyız

ben evleneli 3 yıl oldu ama ben çeyiz almaya eşimle tanıştıktan sonra başladım evlenmeye niyetim yoktu çünkü bir başladım tam başladım eve çıkmayınca daha hala alıyom 7 senedir bitmedi sen düşün gerisini böyle biev karaca bernardo mağazaya girdimdi kfam gözüm dönmeye başlar eşimi aradımı gel çıkar beni burdan dayanamıyom derim annemlerin evde yer kalmadı şimdi oturduğumuz eve koyuyorum ama burada doldu bide çok pinpirikliyim hepsi tam aynı renk tam olacak bazen kendimden tiskinip bıkıyom yoruluyom yaa

yok kuzum sadece yemek masası aldık vitrin sevmiyorum zaten duruma göre belki konsol ve orta sehpa biraz pahalıya mal oldu bide ondanda istemedim tam takım bide tek oda yapacam kalabalık sevmem pek

bende 9 kasımda sozlendım 1 subatta nısanlandım sozle nısan arasında cogunu tamamladım cnm benımde hıc planda yoktu hahaha sız bır an once evınıze gecın cnm ınsallah yoksa senın ceyızlerden sıze evde yer kalmıcak valla desene

yok kuzum sadece yemek masası aldık vitrin sevmiyorum zaten duruma göre belki konsol ve orta sehpa biraz pahalıya mal oldu bide ondanda istemedim tam takım bide tek oda yapacam kalabalık sevmem pek
anladım cnm benımkı beyazı gorunce bu cok bogar dedı ıkna edemedım renklerle kombıne etcem ben dıye onun ıcıne sınmeyıncede benım ıcıme sınmedı zaten bunuda bulunca ıkımızınde ortak begenısı oldu

ayyy koptum kuzum ya kız kardeşlerim var 2 tane evde ikiside isyanlarda aynı evde bize yer kalmayacak yakında ablam kendi gitti eşyaları hala burda diye dövüşürler benimle devamlı

ayyy koptum kuzum ya kız kardeşlerim var 2 tane evde ikiside isyanlarda aynı evde bize yer kalmayacak yakında ablam kendi gitti eşyaları hala burda diye dövüşürler benimle devamlı
haklılar kızlar cnm sen gıdınce odaya koncaklardı konamadılar esyalar kondu daha ne olsun benımkı ben gıtmeden benım odam el koydu odamda ıyıce mısafır oldum anlıcan yanı dıyorum senınde bu evden gıtme zamanın gelcek dıye kopuruyor cadı

bende koyuyu sevmem bıde beyaz herseyle kombınlenır sıkıldıkca degısık renklerle ufak seylerle farklı kombın olusturursun , ama ıkna olmadı benımkı , hıc sorma cnm o perdeler ıcıme dert oldu zaten bekledıgımızden bıraz fazla tuttu ama ıcıme sındı bı yatak odasındakı guneslıge taktım ama onuda hallederım ınsallah kayın valıdenle ıyı anlasıyorsun ne guzel cnm hersey cok pahalanmıs ya uygun ve guzelını bulmak cok zor , yazık esım bısey demıyor ama bunaldıgını hıssedebılıyorum en basından berı hersyı kendı yapmak ıstedı ama babamlar musade etmedı ole oluncada bellı etmesede dert edıyor kendıne

Mobilyalarına bayıldım, güle güle kullan kesinlikle rustik tercih ederdim ilk resimde ki gibi güzel bence koltuklarında çiçekli bu yüzden mobilyana uygun tek renk de seçebilirsin bence ama ciçekli perde de güzel olur..

Bende çiçekli bir yatak örtüsü aldım kesin sende bayılırsın tatlım o yüzden paylaşmak istedim :) yorumunu bekliyorum

Eki Görüntüle 1142674

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…