- 15 Ocak 2024
- 586
- 168
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pik canım belki yarın daha da koyu olur bugünü değerlendir
Peki o zaman gıdıp uyandırayım adamıBence pik canım belki yarın daha da koyu olur bugünü değerlendir
kolay gelsin canım şu üç günü değerlendirin bende beklemedeyim ayın 12 de yumurtlama gördüm ama değerlendiremedik o günü bir gün öncesi ve çatlama gününü değerlendirdik Oyüzden pek umudum yokPeki o zaman gıdıp uyandırayım adamı
Degerlendırdık dun aksam bugun yaptım sılıklesmeye baslamıs tam pık olmadı sanırım yınekolay gelsin canım şu üç günü değerlendirin bende beklemedeyim ayın 12 de yumurtlama gördüm ama değerlendiremedik o günü bir gün öncesi ve çatlama gününü değerlendirdik Oyüzden pek umudum yok
Pik testin silik ise çatlamış bende dün pikti bugün silik çatlamış yani hadi hayırlı haberler olsunDegerlendırdık dun aksam bugun yaptım sılıklesmeye baslamıs tam pık olmadı sanırım yıne
Bugunude degerlendırmek gerekır mıPik testin silik ise çatlamış bende dün pikti bugün silik çatlamış yani hadi hayırlı haberler olsun
Pik ve catlamayi değerlendir sen garanti olsun ayrıca testin pik yapmış benceBugunude degerlendırmek gerekır mı
Pik canım o yönden için rahat olsun benimde öyle çıktı bide testten teste fark olur ben o gün aynı anda 3 test yaptım sadece biri farklı markaydı onlar bile birbirinden farklı çıktı bak atayımDegerlendırdık dun aksam bugun yaptım sılıklesmeye baslamıs tam pık olmadı sanırım yıne
Evet önemli olan catladiktan sonraki ilişki 24 saat canlı kalır yumurta sperm 3-5 gün değerlendir bugünüde riske atmaBugunude degerlendırmek gerekır mı
Tmm kuzum anca grcr 12 de ısten gelınceEvet önemli olan catladiktan sonraki ilişki 24 saat canlı kalır yumurta sperm 3-5 gün değerlendir bugünüde riske atma
Insallah bu sefer olur allahım yaPik canım o yönden için rahat olsun benimde öyle çıktı bide testten teste fark olur ben o gün aynı anda 3 test yaptım sadece biri farklı markaydı onlar bile birbirinden farklı çıktı bak atayım
Ay ınsallah yaPik ve catlamayi değerlendir sen garanti olsun ayrıca testin pik yapmış bence
Ben sadece pik ve catlamayi degerlendirdigim ay hamile kaldımAy ınsallah ya
Dun gece degerlendırdım bugunde esım 12 de gelıyor gece degerlendırırız ıns bakalım rabbım nasıp eder bır evlat nısan ayında kurtaj oldum cok ıstıyoruzBen sadece pik ve catlamayi degerlendirdigim ay hamile kaldım