Kızlar pik miiiii???yoksa yakın mı?

asyarslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
29
3
1
regl düzensiz 30. Gün bugün

Eklentiler

• IMG_7445.webp
    IMG_7445.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_7455.webp
    IMG_7455.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 93
Pik değil gibi ama yine de değerlendirin bence her ihtimale karşı yarın daha koyu veya daha silik olup olmadıgına bakarsınız

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz

Benim lh 11 sizin kaçtı acaba ? Adet düzene girince yumurtlama gördünüz mü
Benim 24tü şuan 2-3 arası baya düstü yani
Evet adet düzene girdi ben her ay yumurtlama gördüm adetim düzensizken 4-5 ay ovulasyon testi yapıyordum t çizgisi koyulasıyordu hafif ama kırmızı olmuyordu doktorum yumurtan istenilen büyüklüğe ulasmadan çatlıyor bu da gebeliğe engel olıyor demişti tabi bende sorun çözüldü ama esimdede varmıs problem o yuzden olmuyormus gebelik

Evet adet düzene girdi ben her ay yumurtlama gördüm adetim düzensizken 4-5 ay ovulasyon testi yapıyordum t çizgisi koyulasıyordu hafif ama kırmızı olmuyordu doktorum yumurtan istenilen büyüklüğe ulasmadan çatlıyor bu da gebeliğe engel olıyor demişti tabi bende sorun çözüldü ama esimdede varmıs problem o yuzden olmuyormus gebelik
Sadece kilo vererek mi düştü peki?herhangi ilaç bitkisel tedavi kullandınız mı?
Ben bu ay yapmaya başladım sizinkiler de benim ki gibi miydi,bu kadar koyu oluyor muydu

Ayy rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizlere isteyen herkese🌸

Ben bu ay yapmaya başladım sizinkiler de benim ki gibi miydi,bu kadar koyu oluyor muydu
Evet ben klomen kullandım düşmedi ama kilo verdim düştü hiçbir takviye vs kullanmadım tamda sizinli gibi koyulaşıyordu ama c çizgisi kadar kıpkırmızı olmuyordu

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
Merhabaa son 7 gün kaldı test yaptın mı hiç 😍

Hiçbir ilaç kullanmadım sadece kilo verdim
Yani şöyle c çizgisi kadar koyu olmadan silikleşiyordu kilo vermeden önce aylarca böyle devam etti ve düzensizlik vardı işte kilo verince yumurtlama düzene girdi hatta örnek atayım

Eklentiler

• IMG_6646.webp
    IMG_6646.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 63
Back
X