Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah koyulaşır ama her ihtimale karşı değerlendiricemmPik değil gibi ama yine de değerlendirin bence her ihtimale karşı yarın daha koyu veya daha silik olup olmadıgına bakarsınız
Tam pik değil ama değerlendir canımregl düzensiz 30. Gün bugün
Değerlendir canım pcos mu var sendeAyy inşallah koyulaşır ama her ihtimale karşı değerlendiricemm![]()
Teşekkür ederim inşallah koyulaşırTam pik değil ama değerlendir canım
Maalesef Pco var adet düzensizDeğerlendir canım pcos mu var sende
Ay bendede var ama sadece LH hormonum yüksekti kilo ver dedi doktor 20 kg verdm düzeldi adetim ve kilo vermedeb önce ovulasyon testi yaptım kaç ay hiç yumurtlama göremiyordumMaalesef Pco var adet düzensiz![]()
Benim lh 11 sizin kaçtı acaba ? Adet düzene girince yumurtlama gördünüz müAy bendede var ama sadece LH hormonum yüksekti kilo ver dedi doktor 20 kg verdm düzeldi adetim ve kilo vermedeb önce ovulasyon testi yaptım kaç ay hiç yumurtlama göremiyordum
Benim 24tü şuan 2-3 arası baya düstü yaniBenim lh 11 sizin kaçtı acaba ? Adet düzene girince yumurtlama gördünüz mü
Sadece kilo vererek mi düştü peki?herhangi ilaç bitkisel tedavi kullandınız mı?Benim 24tü şuan 2-3 arası baya düstü yani
Evet adet düzene girdi ben her ay yumurtlama gördüm adetim düzensizken 4-5 ay ovulasyon testi yapıyordum t çizgisi koyulasıyordu hafif ama kırmızı olmuyordu doktorum yumurtan istenilen büyüklüğe ulasmadan çatlıyor bu da gebeliğe engel olıyor demişti tabi bende sorun çözüldü ama esimdede varmıs problem o yuzden olmuyormus gebelik
Ayy rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizlere isteyen herkeseBenim 24tü şuan 2-3 arası baya düstü yani
Evet adet düzene girdi ben her ay yumurtlama gördüm adetim düzensizken 4-5 ay ovulasyon testi yapıyordum t çizgisi koyulasıyordu hafif ama kırmızı olmuyordu doktorum yumurtan istenilen büyüklüğe ulasmadan çatlıyor bu da gebeliğe engel olıyor demişti tabi bende sorun çözüldü ama esimdede varmıs problem o yuzden olmuyormus gebelik
Evet ben klomen kullandım düşmedi ama kilo verdim düştü hiçbir takviye vs kullanmadım tamda sizinli gibi koyulaşıyordu ama c çizgisi kadar kıpkırmızı olmuyorduSadece kilo vererek mi düştü peki?herhangi ilaç bitkisel tedavi kullandınız mı?
Ben bu ay yapmaya başladım sizinkiler de benim ki gibi miydi,bu kadar koyu oluyor muydu
Merhabaa son 7 gün kaldı test yaptın mı hiçKızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
2 gün önce bir gebenin günlüğü kaset test yapmıştım cıkmamıstı aslında çıkmayacagını bilerek yaptım yani hahah sence ne zaman yapayımMerhabaa son 7 gün kaldı test yaptın mı hiç![]()
Henüz olmamış ama değerlendir canım 1-2 güne olurKızlar sizce pik olmuş mu??? Bakar mısınız
Hiçbir ilaç kullanmadım sadece kilo verdimSadece kilo vererek mi düştü peki?herhangi ilaç bitkisel tedavi kullandınız mı?
Ben bu ay yapmaya başladım sizinkiler de benim ki gibi miydi,bu kadar koyu oluyor muydu
Bence son 5 günde erken gebelik sonuç verebilir diye düşünüyorum yada son 4 gün2 gün önce bir gebenin günlüğü kaset test yapmıştım cıkmamıstı aslında çıkmayacagını bilerek yaptım yani hahah sence ne zaman yapayım