- 14 Mart 2025
- 406
- 59
- 13
- 34
Karnımda kasılmalar başladı bu akşam ama psikolojik mi bilmiyorumdğo 3
Dpo 3 de falan bel agrıların oluyomuyduKarnımda kasılmalar başladı bu akşam ama psikolojik mi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnımda kasılmalar başladı bu akşam ama psikolojik mi bilmiyorumdğo 3
Dpo 3 de falan bel agrıların oluyomuyduKarnımda kasılmalar başladı bu akşam ama psikolojik mi bilmiyorum
Bende bel ve kasık agrılqrı sarınakıntılar varKarnımda kasılmalar başladı bu akşam ama psikolojik mi bilmiyorum
Güzel belirtiler kız bunlar, hadi inşallahBende bel ve kasık agrılqrı sarınakıntılar var
Kimileri belirti olmuyomus kimileride oluyomus tekrar test yaptın mı kuzumBende su ana kadar hiç belirti olmadı![]()
Ay inşaallah erken ama inşaallah döllenmiş tutunmaya cıkan yolda yol katetiyodur aminGüzel belirtiler kız bunlar, hadi inşallah![]()
Bugün yaptım işte 11. Gün negatifKimileri belirti olmuyomus kimileride oluyomus tekrar test yaptın mı kuzum
Amin aminnn dua ediyorum sana da ☺Ay inşaallah erken ama inşaallah döllenmiş tutunmaya cıkan yolda yol katetiyodur amin![]()
Sabah yapcanmıBugün yaptım işte 11. Gün negatif
Amin Allahım razı olsun tez vakit hayırlı güzel haberler alasın tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan hamile kalasın aminnnAmin aminnn dua ediyorum sana da ☺![]()
AmiiiiinnAmin Allahım razı olsun tez vakit hayırlı güzel haberler alasın tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan hamile kalasın aminnn
YapcamSabah yapcanmı
Bildiğim kadarıyla çatlatma ignesinde 12 gün iğne etkisi oluyor çok erken yapmışsınız inşallah gönlünüze göre olurKızlar merhaba bugün ovitrellenin üzerinden 8 gün geçti. Test yaptım, çok silik bi çizgi var. Ya da benim gözüm mü artık öyle görmek istiyor bilmiyorum. Yalancı pozitif midir eğer varsa. Eki Görüntüle 3680369
Yalnız değilsin bende oyleyim ayYapcamdoyamadım negatife
En çok aminBildiğim kadarıyla çatlatma ignesinde 12 gün iğne etkisi oluyor çok erken yapmışsınız inşallah gönlünüze göre olur
Sen daha negatif görmedin kız durYalnız değilsin bende oyleyim ay![]()
Ama iğne etkisi devam etse pozitif çıkardı diye biliyorum. Ben 10-11 de negatif gördüm hepBildiğim kadarıyla çatlatma ignesinde 12 gün iğne etkisi oluyor çok erken yapmışsınız inşallah gönlünüze göre olur
İnşaallah bacımda gecen aylarda hep gördüm sürekli test yaptımSen daha negatif görmedin kız durinşallahta görmezsin