Kızlar pozitif mi

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
249
36
18
25
Adetime 2 gün kala erken gebelik testi 5 dk da böyle oldu

Eklentiler

• IMG_54C5E2DA-87C6-4E8B-8088-CE437FB9B6E0.webp
    IMG_54C5E2DA-87C6-4E8B-8088-CE437FB9B6E0.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 102
Arkadaslar merhaba benimde son adet tarihim 24 temmuz. Adetim 1 gün gecikti. Bugün test yaptım. Sizce pozitif mi
IMG_20250825_080839.webp

Yaaa erken gebelik testimiydi inşallah yalancı değildir çok üzülürüm
Evet erken gebelikti marka hatırlamıyorum ama temmuzda hamile kaldım çok şükür onda da 6 gün kala erken gebelik yapmıştım pozitif çıkmıştı belirtilerin nasıl bende mide yanması baş dönmesi ve aşırı duygusallık oldu oradan anladım ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok inşallah gerçek pozitiftir ❤️

Evet erken gebelikti marka hatırlamıyorum ama temmuzda hamile kaldım çok şükür onda da 6 gün kala erken gebelik yapmıştım pozitif çıkmıştı belirtilerin nasıl bende mide yanması baş dönmesi ve aşırı duygusallık oldu oradan anladım ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok inşallah gerçek pozitiftir ❤️
Kuzum sadece 6 gün önce falan gece mide bulantısıyla uyandım bide kasığımda batma var onun dışında belirtim yok🥲 hayırlı olsun bu arada sanada canım benim inşallah bende hanişimdir🥲

Kuzum sadece 6 gün önce falan gece mide bulantısıyla uyandım bide kasığımda batma var onun dışında belirtim yok🥲 hayırlı olsun bu arada sanada canım benim inşallah bende hanişimdir🥲
Kasıkta relgda batma olur muydu normalde o da belirti inşallah doğrudur 😊 iyi haberlerin bekliyorum

Predoktor esarly benimki daha önce days doctor da böyle yapmıştı da gebelik yoktu😪

Back
X