Gebeliğe Hazırlık Kızlar predictor erken gebelik testime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gnskrky12

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
245
169
18
35
Kızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• 20210703_053322.webp
    20210703_053322.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 915
Kızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
bu cızgı tum testlerde vae. Bhcg varlıgında o cızgı pembelescek. Daha yumurtlamadan sonrakı 8. Gun yerlesmemıs bıle olabılır varsa cocuk. Adete en erken 4 kala yapmak mantıklı.

Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcut:( predictorun pozitif sayılması icin çizginin biraz daha belirgin ve pembe olması lazım

Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcut:KK43: predictorun pozitif sayılması icin çizginin biraz daha belirgin ve pembe olması

Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcut:KK43: predictorun pozitif sayılması icin çizginin biraz daha belirgin ve pembe olması lazım
😪😪 batı bekleyeyim

Canım sonuç olarak hamilesin anladığım kadarıyla bide benimkine bakar mısın bakar mısınız acaba bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_20210731_094951_164.webp
    IMG_20210731_094951_164.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 592
10 dk içinde çıktıysa hamilesin canım
1 dk içinde çıktı canım gerçekten mi yaa🙏🙏💜💜💜💜💜💜 görüş almak istiyorum oldukça çünkü ne olursa olsun renginin diğer kırmızı çizgiye yakın olması gerek diyenler oluyo moralim dip yumurtlamanın üzerinden 13. Günde yaptım testimi de ❤

1 dk içinde çıktı canım gerçekten mi yaa🙏🙏💜💜💜💜💜💜 görüş almak istiyorum oldukça çünkü ne olursa olsun renginin diğer kırmızı çizgiye yakın olması gerek diyenler oluyo moralim dip yumurtlamanın üzerinden 13. Günde yaptım testimi de ❤
Uyduruk bi test değilse yüzde 90 hamilesin, hayırlı olsun. Ovulasyon testi kullanmış mıydın? Nasıl değerlendirme yaptın

Canım sonuç olarak hamilesin anladığım kadarıyla bide benimkine bakar mısın bakar mısınız acaba bugün yaptım
Canim evet cok sukur hamileyim. Senin testin benimkinden cok cok daha net canim kesin var. Ben 6.07 beta hcg iken cok ince idi cizgi ilk attığım gibiydi. Senin beta en az 50 bence bu haliyle. Kan ver bence hemen

Canim evet cok sukur hamileyim. Senin testin benimkinden cok cok daha net canim kesin var. Ben 6.07 beta hcg iken cok ince idi cizgi ilk attığım gibiydi. Senin beta en az 50 bence bu haliyle. Kan ver bence hemen
Yiaaa💜💜💜 inşallah canım benim ya inşallah boşa sevinmiyorumdur içimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🙏💜💜

Döngün kac günde bir cnm

Back
X