Kızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cızgı tum testlerde vae. Bhcg varlıgında o cızgı pembelescek. Daha yumurtlamadan sonrakı 8. Gun yerlesmemıs bıle olabılır varsa cocuk. Adete en erken 4 kala yapmak mantıklı.Kızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcutKızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
En iyisi ben batı bekleyeyim o zamanbu cızgı tum testlerde vae. Bhcg varlıgında o cızgı pembelescek. Daha yumurtlamadan sonrakı 8. Gun yerlesmemıs bıle olabılır varsa cocuk. Adete en erken 4 kala yapmak mantıklı.
Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcutpredictorun pozitif sayılması icin çizginin biraz daha belirgin ve pembe olması
Üzgünüm hevesini kırmak istemem ama bu test negatif. Cünkü o çizgi boş yeni acılmıs testte bile bir dahakine dikkat edersen eğer mevcutpredictorun pozitif sayılması icin çizginin biraz daha belirgin ve pembe olması lazım
Canım sonuç olarak hamilesin anladığım kadarıyla bide benimkine bakar mısın bakar mısınız acaba bugün yaptımKızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
10 dk içinde çıktıysa hamilesin canımCanım sonuç olarak hamilesin anladığım kadarıyla bide benimkine bakar mısın bakar mısınız acaba bugün yaptım
1 dk içinde çıktı canım gerçekten mi yaa10 dk içinde çıktıysa hamilesin canım
Uyduruk bi test değilse yüzde 90 hamilesin, hayırlı olsun. Ovulasyon testi kullanmış mıydın? Nasıl değerlendirme yaptın1 dk içinde çıktı canım gerçekten mi yaagörüş almak istiyorum oldukça çünkü ne olursa olsun renginin diğer kırmızı çizgiye yakın olması gerek diyenler oluyo moralim dip yumurtlamanın üzerinden 13. Günde yaptım testimi de ❤
Bu canımUyduruk bi test değilse yüzde 90 hamilesin
Bu markayı hiç bilmiyorum ama doğrudur ya 1 dakikada yalancı pozitif çıkmaz yaniBu canım
Ayy hadi inşallah yaaa inşallaahhhnBu markayı hiç bilmiyorum ama doğrudur ya 1 dakikada yalancı pozitif çıkmaz yani
Canim evet cok sukur hamileyim. Senin testin benimkinden cok cok daha net canim kesin var. Ben 6.07 beta hcg iken cok ince idi cizgi ilk attığım gibiydi. Senin beta en az 50 bence bu haliyle. Kan ver bence hemenCanım sonuç olarak hamilesin anladığım kadarıyla bide benimkine bakar mısın bakar mısınız acaba bugün yaptım
YiaaaCanim evet cok sukur hamileyim. Senin testin benimkinden cok cok daha net canim kesin var. Ben 6.07 beta hcg iken cok ince idi cizgi ilk attığım gibiydi. Senin beta en az 50 bence bu haliyle. Kan ver bence hemen
Döngün kac günde bir cnmKızlar bata 6 gün var predictor Early test yaptım gözle net bir şekilde çizgi belli oluyor fotoda net çıkmamış ama sizce 6 gün önce erken mi yarin tekrarlasam mı testi. Bu testle bu şekilde belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canum bu bir ay önceki testim simdi hamileyim sukur dongum 26 gunDöngün kac günde bir cnm
Hayirli haberlerini bekliyorum etiket yaparsın dualarim seninleYiaaainşallah canım benim ya inşallah boşa sevinmiyorumdur içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
![]()
Hayalet çizgi gördüm gibi ama varsa da çok yenidir. Kan vererek en doğru sonuca ulaşırsınızMerhabalar acaba bende de varmi çizgi gorebiliyo musunuz
Evet var. Tekrarlayın bakalım koyulasacak mi?Merhabalar acaba bende de varmi çizgi gorebiliyo musunuz