Doğuma Hazırlık kızlar prensesıme ısım buldum acil yardım:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hevesinizi kaçırmak istemem ama iki isimde fazlasıyla yabancı isimleri çağrıştırdı bana
armina gene bi derece ama linayı hiç beğenmedim
ama tabi sizin seçiminiz
sağlıkla gelsin minik meleğiniz.

Tinkerbelle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yılmıyor vallaa Napsın heycandan napıcağını bilmiyor

Seni kırmak istemem yukarıdaki yazımdan dolayı pişman oldum:gitme:
Sanki dalga geçmiş gibi oldu ama kusura bakma olumunekankayizsmile

armina ortu markalarini aklima getirdi... lina daha guzel canim
ama ikisini yanyana koyma cok ozenti duruyor.. tek de guzeller ama
ismiyle buyusun canim

c hiçbiri :)) ya son zamanlarda özenti isimler ne kadar moda oldu değilmi ,lina nedir ya yada armina ,çok ilginç doğrusu ,öykü ,ece ,ela ,derin ,duru ,berra ,buket melis gibi ismler de güncel ama tuhaf durmuyor hatta hoş bile ,neden böyle bişey düşünmüyosunuz ..

ikisine çok karmaşık ve yan yana hiç uymuyor.yani otel adı koymak istemem kızıma bence biraz daha düşün güzel isimler var Aleyna a ve l birlikteliğini seviyorsan

seçenekleriniz arasından linayı beğendim yanlız başına daha iyi gibi.. ama yağmur,azra,sueda ya da erva benim beğendiklerim belki fikir olur size..

bence de iki isimde yabancı ismini andıryor,çok beğenmedim ama ben kısa iismleri daha çok terch ettiğim için, illa ikisnden birisi olavaksa lina yı seçerim.

bence de iki isimde yabancı ismini andıryor,çok beğenmedim ama ben kısa iismleri daha çok terch ettiğim için, illa ikisnden birisi olavaksa lina yı seçerim.

Back
X