kızlar prensesıme ısım buldum kakarsızım dusuncelerınızı beklıyorum acil:)

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
kaydirigubbakcemile5tüm hamişler ve hamiş olmayanlar merhaba kuzuma ısım buldum cok kararsızım ıkısınden de vazgecemıyorum ıkı ısım mı koysam?LİNA-ARMİNA sızce nasıl doguma 2 hafta kaldı yorumlarınızı beklıyorum lutfeeeeennkaydirigubbakcemile

cnm iki isim de güzel ama bence birini seç çünkü ikisi yanyana yakışmıyor yani uzun geliyor kulağa..ikisi de iki heceli olsa olur bir de ses uyumu olarak yanyana kolay söylenmiyor gibi ama sen bilirsin..Allah ismiyle yaşatsın..

Canim sen bilirsin ama bence ikiside yabanci geliyor kulaga..Hatta benim burda kiz arkadasimin adi armina onlarda türk degil.

lina rus ismi gibi.İkisinden biri olacaksa bence armina olsun.İkisi yanyana çok uyumsuz :( tabi isim koyarken soyadla uyumu da düşünülmeli
Allah yardımcınız olsun doğumda..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

bencede armına daha hos gelıyo.ama ıkı ısım koymak sunnettır fakat leylanında dedıgı gıbı ıkısı yanyana pek uyumlu gorunmuyo

anlamları nedir bu iki ismin? geçenlerde bir isim duydum çok hoşuma gitti benimde TANEM... başını nasıl doldurursan artık... inci tanem nur tanem bir tanem vs...kaydirigubbakcemile3

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.bence Armina çok güzel tek isim yavrun içinde kolaylık olur bence..

kaydirigubbakcemile5tüm hamişler ve hamiş olmayanlar merhaba kuzuma ısım buldum cok kararsızım ıkısınden de vazgecemıyorum ıkı ısım mı koysam?LİNA-ARMİNA sızce nasıl doguma 2 hafta kaldı yorumlarınızı beklıyorum lutfeeeeennkaydirigubbakcemile
bence de ikisi yan yana yakışmıyor. tekini seçip koy.En iyisi iki kağıda yaz isimleri eşin yada sen kura çekin ve çıkan isime razı olun.Nasibi oymuş diyin.

öncelikle Allah kolay bi dogum geçirmeni nasip etsin, ama isimler konusunda bende kararsız kaldım ama sanırım armina daha hoş gibi... ama ikisini birden koyma sakın lina armina çok kafiyeli olur sanki iki cocuga seslenir gibi:D genede gönlün bilir

bana kalırsa biri eşarp markası biri de rus ismi ama yine de sen bilirsin
değişk olsun derken garip isimler de koymayın bence
allah analı babalı büyütsün

ozur dıleyerek yazıyorum.ıkısıde kulaga garıp gelıyor bence armina ılerde armonı falan dıye dalga gecer cocuklar,lına yabancı gıbı.benımde oglum olacak ılk cocugum kardesının adının DENİZ olmasını ıstıyor,benımlede DENİZANASI dıye dalga gecıyor.:1hug:

ozur dıleyerek yazıyorum.ıkısıde kulaga garıp gelıyor bence armina ılerde armonı falan dıye dalga gecer cocuklar,lına yabancı gıbı.benımde oglum olacak ılk cocugum kardesının adının DENİZ olmasını ıstıyor,benımlede DENİZANASI dıye dalga gecıyor.:1hug:

sırnaşık şey hehhheee Yüzümü güldürdünüz valla gecenin şu saatinde.yalnız tebrik etmek isterim gerçekten oğlunuzun çok kıvrak bir zekası var.Allah nazarlardan korusun inşllhhhh

bu arada bence lina daha güzel...diğerinden çok daha güzel...

bende ikisinide beğenmedim..değişik olsun derken garip isimler türüyorr.ayrıca siz değişik sanıyosunuz ama bu garip isimler çok hızlı yayılıyor..ben öğretmenim şuan liseler de merve,kübra,büşra dan geçilmiyor her sınıfta 6-7 taneler bu isimler..bu garip isimlerde yıllar sonra okullarda böyle olucak.ve klasik türkçe isimler daha ilgi çekiçi olucak bence yıllar sonra.bende hamileyim ve isim verirken benim dikkat edeceğim en önemli husus uydurulmuş bir isim olmaması..ikinciside türkçe olması.. allah analı babalı büyütsün,,en güzel isim sizin içinize en çok sinen isim olucaktır bence..

sırnaşık şey hehhheee Yüzümü güldürdünüz valla gecenin şu saatinde.yalnız tebrik etmek isterim gerçekten oğlunuzun çok kıvrak bir zekası var.Allah nazarlardan korusun inşllhhhh

bu arada bence lina daha güzel...diğerinden çok daha güzel...

amin. sagol canım.ooo daha neler dıyo.sen denizanasısın ama o senın ıcınde halbukı sen onun ıcınde olmalıydın dıyo,buyuyunce ısmını okyanus olarak degıstırırız dıyo.ustelık bunları soyleyen kurnaz tılkım 7 yasında ve ben onun zekasınada çenesinede yatısemıyorum.ıyı gunler kendınıze ıyı bakına.s.

Back
X